جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [بی‌جبن] اثر آوا محمدی، (انجمن رمان بوک)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط AVA mohamadi با نام [بی‌جبن] اثر آوا محمدی، (انجمن رمان بوک) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 169 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [بی‌جبن] اثر آوا محمدی، (انجمن رمان بوک)
نویسنده موضوع AVA mohamadi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AVA mohamadi
موضوع نویسنده

AVA mohamadi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
277
1,500
مدال‌ها
2
رمان: بی‌جبن
نویسنده: آوا محمدی(فاطمه.م‌.)
ژانر: عاشقانه، هیجانی، پلیسی.

خلاصه:
یک بازی متفاوت... .
برخلاف باقی بازی‌ها، این‌بار اجرای بازی به دست مهره‌ی اصلی نیست. این مسیر برای رسیدن به این مهره قراره هموار بشه، اما با حضور مهره‌ی دیگر، ورق برخلاف میلش برمی‌گردد. سیاهی آسمون صفحه رو پر می‌کنه. سرانجام نخ‌های در هم تنیده‌ی بازی به کجا میرسد؟

لینک اثر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,112
مدال‌ها
2
رمان: بی‌جبن
نویسنده: آوا محمدی(فاطمه.م‌.)
ژانر: عاشقانه، هیجانی، پلیسی.

خلاصه:
یک بازی متفاوت... .
برخلاف باقی بازی‌ها، این‌بار اجرای بازی به دست مهره‌ی اصلی نیست. این مسیر برای رسیدن به این مهره قراره هموار بشه، اما با حضور مهره‌ی دیگر، ورق برخلاف میلش برمی‌گردد. سیاهی آسمون صفحه رو پر می‌کنه. سرانجام نخ‌های در هم تنیده‌ی بازی به کجا میرسد؟

لینک اثر
سلام و درود دوست عزیزم
تا اینجایی که از رمانت خوندم واقعاً جذاب بود و توصیفاتت خیلی دقیق و حرفه‌ای بود...منتظر پارت‌های بعدی هستم و برای آرزوی موفقیت دارم🌹

موضوع نویسنده

AVA mohamadi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
277
1,500
مدال‌ها
2
سلام و درود دوست عزیزم
تا اینجایی که از رمانت خوندم واقعاً جذاب بود و توصیفاتت خیلی دقیق و حرفه‌ای بود...منتظر پارت‌های بعدی هستم و برای آرزوی موفقیت دارم🌹
تشکر گلم تو لطف داری💓

مهزاد

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
42
525
مدال‌ها
2
سلام نویسنده عزیز❤
رمانتون یه حالت ترسناک و معمایی داشت تو این چند پارتی که خوندم در حدی که عاطف فک میکنم سر دسته یک باند خلافکار باشه و اینکه رمان داره تو یک منطقه ترک نشین روایت میشه و یه چیز دیگه شخصیت اصلی یک دختر انتقام جو هست درسته؟
قلم روونی دارید، خسته نباشید💕

موضوع نویسنده

AVA mohamadi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
277
1,500
مدال‌ها
2
سلام نویسنده عزیز❤
رمانتون یه حالت ترسناک و معمایی داشت تو این چند پارتی که خوندم در حدی که عاطف فک میکنم سر دسته یک باند خلافکار باشه و اینکه رمان داره تو یک منطقه ترک نشین روایت میشه و یه چیز دیگه شخصیت اصلی یک دختر انتقام جو هست درسته؟
قلم روونی دارید، خسته نباشید💕
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون به‌خاطر نظرتون.
بله تا جایی درست حدس زدید، و البته چند شخصیت مهم دیگه، که بعداً وارد میشه.

بالا پایین