جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری تازه‌های کتاب در نمایشگاه کتاب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام تازه‌های کتاب در نمایشگاه کتاب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 199 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع تازه‌های کتاب در نمایشگاه کتاب
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
ترجمه کتاب‌های «دل ما» نوشته گی‌ دو موپاسان و «گابریل لامبر» نوشته الکساندر دوما به همراه ترجمه رمان‌های نوجوان «پالی فینک بزرگ» نوشته اَلی بنجامین و «هزار توی پَن» نوشته کورنلیا فونکه و گی‌یِرمو دل تورو و رمان‌های کودک «داستان تریسی بیکر» و «تریسی بیکر هنرپیشه می‌شود» نوشته ژاکلین ویلسون راهی بازار و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده‌اند.

کتاب «گابریل لامبر» نوشته الکساندر دوما با ترجمه محمود گودرزی در ۱۶۸ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۵۵ هزار تومان در نشر افق منتشر شده‌ است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: هرچه بیشتر به این مرد نگاه می‌کردم، بیشتر به نظرم می‌رسید در گذشته‌ای نه‌چندان دور، به نحوی در زندگی‌ام دخالت کرده است. کجا؟ چطور؟ این چیزی بود که به یاد نمی‌آوردم. جست‌وجوی لجبازانه حافظه‌ام دو سه‌ ساعت وقت گرفت، بی‌آنکه نتیجه‌ای در پی داشته باشد.

مرد محکوم نیز به نوبه‌ خود از نگاهم پرهیز می‌کرد و کم‌کم از تأثیری که گویا این نگاه بر او می‌گذاشت معذب شدم و همتم را صرف این کردم که به موضوعی دیگر بیندیشم. اما همه می‌دانند که ذهن وقتی بخواهد به مردی توجه کند، چقدر مستبد است. خواه‌ناخواه دوباره به او فکر می‌کردم.

آقای دوما در زمان اقامتش در شهر تولون با مردی محکوم به اعمال شاقه مواجه می‌شود که چهره‌اش برای او آشناست. تلاش ذهنی نویسنده برای بازشناختن محکوم بی‌نتیجه می‌ماند تا این‌که خود زندانی نام سابقش را فاش می‌سازد. با این اتفاق آقای دوما غرق خاطرات و سرگذشت عجیب این مرد می‌شود.

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
همچنین کتاب «دل ما» نوشته گی دو موپاسان با ترجمه محمود گودرزی در ۲۴۰ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و بهای ۸۵ هزار تومان در نشر یادشده عرضه شده است.

در پشت جلد کتاب می‌خوانیم: زن ناقلا با این موضوع خیلی خوب آشنا بود! بارها با مهارتی گربه‌وار و کنجکاوی تمام‌نشدنی این درد پنهان و زجرآور را در چشمان تمام مردانی که توانسته‌بود اغوایشان کند به وجود آورده بود. برایش بسیار سرگرم‌کننده بود که حس کند توانمندی شکست‌ناپذیر زنانه‌اش آن‌ها را کم‌کم در بر می‌گیرد، فتح می‌کند، به زیر سلطه‌ی خود درمی‌آورد و برای آن‌ها فردی یگانه می‌شود؛ بت هوس‌باز و حاکمشان. این حالت آرام در وجودش رشد کرده بود، مانند غریزه‌ای پنهان که پروبال می‌گیرد، غریزه جنگ و کشورگشایی.

«دل ما» آخرین رمان گی دو موپاسان نویسنده ناتورالیست فرانسوی است. این داستان زندگی مردی متشخص و ثروتمند به نام آندره ماریول را روایت می‌کند. او دلباخته زنی بیوه و محفل‌گردان در پاریس اواخر قرن نوزدهم می‌شود؛ زنی دلربا، خوش‌ذوق و صمیمی که عاشق کسی نیست جز خودش.

بالا پایین