جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بزرگان تاریخ تاپیک جامع سخن بزرگان تاریخ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بزرگان تاریخ توسط aliasghar با نام تاپیک جامع سخن بزرگان تاریخ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 314 بازدید, 14 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بزرگان تاریخ
نام موضوع تاپیک جامع سخن بزرگان تاریخ
نویسنده موضوع aliasghar
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط aliasghar
موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
سلام خدمت شما کاربران عزیز انجمن رمان بوک
در این تاپیک سخن بزرگان تاریخ قرار داده میشه.
لطفاً در صورت همکاری مطالبی تحت همین موضوع ارسال کنید.

با تشکر از همراهی شما عزیزان

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
رویدادهای خوش زندگی مثل درختان سرسبز و خرمی است که وقتی از دور به آنها می نگریم خیلی زیبا به نظر می رسند، ولی به مجرد آنکه نزدیکشان شده و وارد آنها می شویم، زیبایی شان هم از بین می رود. شما در این زمان نمی توانید بفهمید زیبایی اش به کجا رفته است. آنچه می بینید، چند درخت خواهد بود و بس.

-آرتور شوپنهاور-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
من دنیای پر از شیر و عسل را دوست نمی دارم. من دنیای کوچک و گرمی را دوست دارم که خودم با دست خود آن را ساخته باشم.

-آرتور شوپنهاور-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
با مصلحت دیگران ازدواج کردن،
در جهنم زیستن است.

-آرتور شوپنهاور-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
اصل و اساسی که تمام اخلاق گرایان به راستی در باب آن نظری یکسان دارند، این است : کسی را نیازار و هرچه می توانی به دیگران یاری برسان.

-آرتور شوپنهاور-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.

-آبراهام لینکلن-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.

-آبراهام لینکلن-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
بشر تنها آفریده ای است
که نمی خواهد آن باشد که هست.

-آلبر کامو-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
پیش روی من گام برندار که پشت سرت گام برنخواهم داشت. پشت سرم گام برندار که پیش روی تو گام برنخواهم داشت. تنها کنارم گام بردار و دوست من باش.

-آلبر کامو-​

موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
شما می‌توانید هرچه را که می‌خواهید، داشته باشید؛ به شرطی که آن را به شدت بخواهید.

-آبراهام لینکلن-​

بالا پایین