جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

عربی تبریک تولد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط -pariya- با نام تبریک تولد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 521 بازدید, 10 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع تبریک تولد
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشدبخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
عید میلادک هو الیوم ، و الجمیع من حولک سعید و مسرور ، و ادعو الله ان یطیل فی عمرک.

روز تولد شما امروز است و همه اطرافیان شما شاد و خوشحال هستند و من از خدا می خواهم که زندگی شما را طولانی تر کند.

♥♥♥

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
ادعو الله ان یجعل عامک سعید و ملیئ بالفرح و السرور ، وان تحقق فیه کل ما تتمناه.

باشد که خداوند سال شما را شاد و سرشار از شادی و لذت کند و آنچه را که می خواهید انجام دهید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
کل عام وأنت بألف خیر یا أعز إنسان فی قلبی ، الیوم عید میلادک السعید نفسی و منی عینی أشیلک و أطیر ، کل عام و أنت بألف خیر.

میلادت مبارک ، عزیزترین شخص در قلب من هستید ، امروز تولدت توست و چشم هایم را می بندم و پرواز می کنم ، عیدت مبارک.

♥♥♥

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
کل عام وانت بخیر ، وعید میلاد سعید لک ، و کل عام وانت معی لا تفارقنی ابدا ، و کل عام و حبک فی قلبی یزداد أکثر ، کل عام وانت اغلی ما املک.

با زیباترین کلمات و عبارات تولد شما را تبریک می گویم و دعا می کنم که سال پس از تولدت مبارک باشد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
من المستحیل أن أنسی هذا الیوم الذی جئت فیه الی الدنیا یا صدیقی ، فهو اهم یوم بالنسبة لی ، کل عام و انت بخیر.

دوست من ، فراموش نکردن روزی که به دنیا آمدی ، مهمترین روز برای من است ، میلادت مبارک.

♥♥♥

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
مهما قدمت لک من هدایا فلن یصف سعادتی بهذا الیوم و ذلک أقل ما یقال لک ، کل عام وانت بخیر ، وجعل الله عامک القادم ملیئ بالسرور و أن تحقق فیها کل امنیاتک.

هدیه هایی که به شما می دهم ، باز هم شادی من را توصیف نخواهد کرد ، و این همان چیزی است که به شما گفته می شود ، تولدت مبارک و خداوند سال بعد شما را پر از لذت کرده و تمام آرزوهای شما را برآورده کند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
کل سنة والدنیا بین إیدیک ، والضحکة ما تفارق عینیک ، وعید میلادک جمیل علینا وعلیک یا غالی.

هر سال و جهان بین دستان شماست و خنده همان چیزی است که چشمان شما را جدا می کند ، و تولد شما برای ما و شما زیبا است ، ای عزیز.

♥♥♥

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
یمر عام ویهل عام ، وأنت شعاع ینیر قلوب الأصدقاء ، وکل عام وأنت بخیر.

یک سال می گذرد و یک سال می گذرد و شما پرتویی هستید که قلب دوستان را روشن می کند تولدت مبارک.

♥♥♥

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,462
مدال‌ها
12
کل سنة وأنت بخیر وعید میلادک سعید ، کل سنة وأنت رفیقی ، وصاحبی وأغلی البشر أجمعین.

سال نو مبارک و تولدت مبارک ، سال نو مبارک به همسرم ، دوست من و با ارزش ترین از همه.

♥♥♥

بالا پایین