جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری تسلیت برای درگذشت «مهمان بختی»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام تسلیت برای درگذشت «مهمان بختی» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 165 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع تسلیت برای درگذشت «مهمان بختی»
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
سفیر ایران در تاجیکستان درگذشت مهمان بختی، شاعر تاجیک، را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت محمدتقی صابری، سفیر ایران در تاجیکستان، بدین شرح است:

«بازگشت همه به‌سوی اوست

خبر درگذشت دانشمند و شاعر صاحب‌نام تاجیک مرحوم استاد مهمان بختی، باعث تاسف و اندوه اینجانب شد.
با درگذشت ایشان، جامعۀ علمی و فرهنگی تاجیکستان یکی از شخصیت‌های برجسته خود را از دست داد.
این محقق نام‌آشنای تاجیک، دوران عمر پرخیر و برکتش را در جهت اعتلای زبان و ادب مشترک‌مان سپری نمود و آثار و یادگارهای ارزشمند او در حوزه ادبیات پارسی نه‌تنها در تاجیکستان، بلکه در ایران نیز شناخته شده و مورد توجه است.
از سروده‌های مشهور و دل‌انگیز استاد مهمان بختی که گویای عشق او به ایران است، شعر مشهور «ایران» است:
از ازل تا به ابد قسمت من ایران است
که نشــانش پرِ سیمرغ و دل شیران است
همه گویند که ایران چه بزرگ است، بزرگ
این همــه در سخن و در خرد پیران است
تا ابد دشمنت ای کشور زیبا حتی
از بلندای مقام تو بسی حیران است
بخت بدبین که میان تو و من فاصله‌هاست
تخت سامان و قباد من و تو ایران است
دوستم قیمت هم‌بستی و هم‌دستی دان
که همین روزی ما از فلک و دوران است
ره مهر من و تو می‌گذرد از راهی
کز بخارا و دوشنبه به دل تهران است.

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
اینجانب ضمن عرض تسلیت به بازماندگان محترم و مردم هم‌فرهنگ و هم‌زبان تاجیکستان، از خداوند بزرگ برای آن مرحوم آرامش ابدی و جنت‌مکانی و برای بازماندگان ایشان صبر و شکیبایی آرزو می‌نمایم.
یادش گرامی، نامش جاودان باد.

محمدتقی صابری
سفیر فوق‌العاده و نماینده تام‌الاختیار جمهوری اسلامی ایران در جمهوری تاجیکستان»

بالا پایین