جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی تعریفتون از عشق :)؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط آوا... با نام تعریفتون از عشق :)؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 482 بازدید, 23 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع تعریفتون از عشق :)؟
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حامی نارنگی

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,476
44,017
مدال‌ها
7
فاضل نظری درباره رسم عشق میگه:
بامت بلند باد که دلتنگی‌ات مرا
از هرچه هست غیر تو بیزار کرده است

و باز میگه:
عاشقی چیست؟ به‌جز شادی و مهر و غم و قهر؟!
نه من از قهر تو غمگین، نه تو از مهرم شاد

و جناب صائب میگه:
نیست ممکن هرکه مجنون شد،
دگر عاقل شود

و محمدحسین جمشیدی میگه:
به شوق فتح تو دل نقشه می‌کشید اما
خبر نداشت که این قله پرتگاه من است

و من فکر می‌کنم عشق برای هر کسی یه رنگ و بویی داره برای همینه که تعریفمون از عشق این‌قدر متفاوته

سایدآ

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
185
430
مدال‌ها
2
تعریفی برای همچین کلمه‌ی پر حرفی ندارم
شاید افسانه
شاید یک خیال واهی
شاید دوستت دارم‌های واقعی و دروغی
شاید جاری شدن در یک کالبد و خیلی شاید‌های دیگه ای که بستگی به تجربیات هر فرد داره
فقط میدونم احساس علاقه داشتن به یک فرد چه یک طرفه باشه چه دو طرفه مثل حس اون ماهی قرمز کوچیکیه که توی اقیانوس رها شده و نمی‌دونه خوراک ماهی‌های‌بزرگتر میشه یا نه…

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Moon.

Yammakh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
91
623
مدال‌ها
2
عشق مثل بیگ بنگ می‌مونه.
یهو منفجر می‌شه. اوجش همون لحظه‌ی انفجاره. صدایی که تو قلبت پیچیده می‌شه و نوری که وجودت رو می‌گیره.
یه سری چیزا با این انفجار آزاد می‌شن، مثل حس سرخوشی، نیشی که وقتی با احساسات پنج‌گانت حسش می‌کنی باز می‌شه و..
به مرور زمان اثرات اون انفجار دیگه به چشم نمیاد، چون فضای قلبت آروم می‌شه و اون نور توی وجودت دیده نمی‌شه. ولی خیلی چیزا تغییر کرده. اینجا حس می‌کنی عشق نبوده و یه حس زودگذر بوده ولی کافیه ببینی از اون بیگ بنگ به قبل دلت چیا داشت و چیا نداشت و از اون به بعد چیا داره و چیا نداره.

خیلی چیزا توی وجود آدما از همین بیگ بنگا میاد، در اصل عشق یه تغییره که روی جسمت و روحت اتفاق می‌فته، تو لحظه‌ی تغییرو متوجه می‌شی اما نمی‌بینی چیا تغییر کردن و وقتی از دستش بدی تازه متوجه میشی. چیزی که تا اون زمان صدای پاشو نمی‌شنیدی ولی رد پاش رو بعد از، از دست دادن می‌بینی.

در کل تغییر پر سر و صدایی که عادت می‌شه (که ترک عادت موجب مرض است.)

آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Moon.
بالا پایین