جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی تنها سه جمله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط سایدآ با نام تنها سه جمله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 74 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع تنها سه جمله
نویسنده موضوع سایدآ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایدآ
موضوع نویسنده

سایدآ

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
185
432
مدال‌ها
2
تنها ۳ جمله

یک دقیقه پیش از جلسه بود. پریشان بودم. فرصتی نبود تا بنویسیم و غبار از ذهنم بروبم، ولی در همان ثانیه‌ها ۳ جمله نوشتم. آبی روی آتش بود. جلسه که شروع شد، در حیرت بودم. یعنی همان ۳ جمله‌ی بی‌ربط مؤثر افتاد؟ می‌بایست این تجربه‌ی جادویی را تکرار می‌کردم، که کردم و نتیجه درخشان بود. سپس‌تر آن را با همسفران در میان نهادم و حالیا «۳جمله‌نویسان» بسیارند.

باری، امروز که حرفِ جمله شد، از ۳ جمله گفتم که تمرین مناسبی‌ست برای دگرگویی (که البته این داستان دیگری‌ست و شرحش بماند برای بعد.).

آداب تمرین ۳ جمله:

هر لحظه از روز می‌توانید این تمرین را به سادگی انجام دهید.

فقط کافی است روی کاغذ یا در موبایل یا رایانه‌تان ۳ جمله بنویسید.

نوشتن ۳ جمله اغلب اوقات حدود ۱ دقیقه وقت می‌گیرد.

این ۳ جمله می‌توانند جملاتی ساده و کوتاه درباره‌ی حس‌وحالتان در همان لحظه باشند.

نمونه:

۱. الان یک قهوه‌ی دیگر نوشیدم.
۲. گاهی زندگی خیلی دلگیرم می‌کند اما همین اندوه هم برایم دلچسب است.
۳. باید عصری بروم کتابفروشی.

در نوشتن ۳ جمله سخت نگیرید. هدف این است که با این تمرین:

۱. شروع نوشتن برایتان راحت‌تر بشود.
۲. با نگارش مداوم افکارتان در طول روز، فاصله‌ی مغز و دستتان کم‌تر شود (یعنی هر آن‌چه در ذهن دارید راحت‌تر و دقیق‌تر به کلمه‌تبدیل کنید).
۳. در ثبت‌ایده‌هایی که به ذهنتان خطور می‌کند چابک‌تر عمل کنید.

بهتر است در طول روز حداقل ۳۰ بار یا بیشتر ۳ جمله بنویسید.

موضوع نویسنده

سایدآ

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
185
432
مدال‌ها
2
وجدآفرینی با زبان

چشمم به واژه‌نامه افتاد.
پنداشتم دل کلمات ترکیده لای صفحات.
گفتم هر روز دستِ یک واژه را بگیرم و ببرم به جمله‌یی نادیده، به جمله‌یی که پیش‌تر پا به آن نگذاشته.
کلمه را به وجد بیاورم، خودم را به وجد بیاورم، شاید تو را هم به وجد بیاورم.
که نوشتن یعنی وجدآفرینی با زبان.

شاهین کلانتری

بالا پایین