جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی توصیه‌هایی از طرف منِ مخاطب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط palma با نام توصیه‌هایی از طرف منِ مخاطب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 481 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع توصیه‌هایی از طرف منِ مخاطب
نویسنده موضوع palma
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط palma
موضوع نویسنده

palma

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
11
47
مدال‌ها
1
در این تایپک قراره یه سری چیزهایی که من مخاطب از یه نویسنده انتظار دارم رو تایپ کنم.

شاید برخی از ما بگیم چه کاریه اما دونستن علایق مخاطب برای بهتر شدن رمان خیلی کمک می‌کنه.

موضوع نویسنده

palma

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
11
47
مدال‌ها
1
توصیه اول:

ایده‌های تکراری:
وای من کم‌کم دارم از تکراری بودن همه رمان‌ها خسته میشم شاید دیگه نخوام رمان بخونم.

چرا باید رمان‌هامون رو کپی برابر اصل رمان‌های بقیه بکنیم بابا کلی ایده در اطرافمون هست که هنوز کشف نشده‌اند پیداشون کن.

موضوع نویسنده

palma

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
11
47
مدال‌ها
1
توصیه دوم:

کلیشه:
قوی‌ترین دفع مخاطب کلیشه است که به معنی یک ایده پر تکرار هم نامیده می‌شود.

چند تا از کلیشه‌ها:

یک دختر پاک و مهربون و یک پسر بد که هروز تو پارتی‌ها پلاسه و این دختره وارد زندگیش میشه و پسره رو تغییر میده بعدش فلش بک به چهار سال بعد میزنه که اون زمان چندتا بچه دارن و خوب و خوشحال دارن زندگی می‌کنن.

موضوع نویسنده

palma

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
11
47
مدال‌ها
1
یک ارباب مغرور وجود داره که دختره به دلایلی وارد عمارت (قطعاً هم سفیده) میشه و شروع به خدمتکاری می‌کنه مطمئنن هم میشه خدمتکار شخصیش و این ارباب رو اروم میکنه بعدشم باهاش ازدواج می‌کنه.

یه استاد مغرور و یک دانشجو شیطون تو یه دانشگاه پر پسر جذاب پولدار کلاً همه چی تموم اینا بر سر یه کلکلایی عاشق هم میشن و بعدش یکی از پسرای خوب از این دختره خواستگاری می‌کنه ووو.

موضوع نویسنده

palma

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
11
47
مدال‌ها
1
یه پسر مریض و یه دختر پرستار بقیه‌اش رو فکر کنم خودتون تشخیص بدین؟

بالا پایین