- Feb
- 8,748
- 23,195
- مدالها
- 10
میدونی، کارم شده هر روز آنلاین بودنت رو چک کردن، پروفایلت رو دیدن و هر چیزی که مربوط به تو میشه.
آخرِ آخرش، اونی برات میمونه که وقتی میبینه حالت رو به راه نیست، خودشُ به در و دیوار میکوبه تا بخندی. تا دوباره خوب بشی.
آخرِ آخرش، باید دلشکستگیهاتُ تو بغلِ همون یه نفر گریه کنی.
همون یه نفر که حتی اگه ازش فاصله بگیری، فراموشش کنی، باز هم وقتهای بیقراری آغوشش به روت باز میشه.
اونی که هزار بار هم برنجونیش، باز هم دلش نمیآد کنارت بذاره.
خب، باید بگم امروز با همه روزهایی که پشت سر گذاشتیم و روزهایی که پیش رومون هست خیلی فرق داره.
درسته، یادم نرفته.
یادم نرفته که چندین سال پیش تو همین روز یه دخترک نقنقُ،
گریهکنان به دنیا اومد و حالا صدای خندههاش با خندههام ترکیب شده
و بهترین خاطراتُ برای من به تصویر کشیده.
یه دخترک که پای تکتک غیبتها و درد و دلهام، پای اشک و لبخند، پای روزهای تلخ و شیرینم مونده و همراه روزهای سخت من شده.
آره؛ هیچوقت یادم نمیره.
فقط خواستم بگم، همیشه با تو همه چیز خوبه و حس و حال خوبی داره.
از اینکه دارمت و میتونم تولدتُ با اینکه از هم دوریم تبریک بگم، خوشحالم و بارها بهخاطرش شکر میکنم.
تولدت مبارک، تولدِ دوباره من!
🫂🫀
مشاهده فایلپیوست 144831
@Yashin(:
پ.ن: درسته که اینجا نیستی امّا میدونی که، اگه تاپیک نمیزدم آروم نمیشدم.
آخرِ آخرش، اونی برات میمونه که وقتی میبینه حالت رو به راه نیست، خودشُ به در و دیوار میکوبه تا بخندی. تا دوباره خوب بشی.
آخرِ آخرش، باید دلشکستگیهاتُ تو بغلِ همون یه نفر گریه کنی.
همون یه نفر که حتی اگه ازش فاصله بگیری، فراموشش کنی، باز هم وقتهای بیقراری آغوشش به روت باز میشه.
اونی که هزار بار هم برنجونیش، باز هم دلش نمیآد کنارت بذاره.
خب، باید بگم امروز با همه روزهایی که پشت سر گذاشتیم و روزهایی که پیش رومون هست خیلی فرق داره.
درسته، یادم نرفته.
یادم نرفته که چندین سال پیش تو همین روز یه دخترک نقنقُ،
گریهکنان به دنیا اومد و حالا صدای خندههاش با خندههام ترکیب شده
و بهترین خاطراتُ برای من به تصویر کشیده.
یه دخترک که پای تکتک غیبتها و درد و دلهام، پای اشک و لبخند، پای روزهای تلخ و شیرینم مونده و همراه روزهای سخت من شده.
آره؛ هیچوقت یادم نمیره.
فقط خواستم بگم، همیشه با تو همه چیز خوبه و حس و حال خوبی داره.
از اینکه دارمت و میتونم تولدتُ با اینکه از هم دوریم تبریک بگم، خوشحالم و بارها بهخاطرش شکر میکنم.
تولدت مبارک، تولدِ دوباره من!
🫂🫀
مشاهده فایلپیوست 144831
@Yashin(:
پ.ن: درسته که اینجا نیستی امّا میدونی که، اگه تاپیک نمیزدم آروم نمیشدم.