- Mar
- 359
- 1,914
- مدالها
- 4
بسم ربی
بنام پروردگار عظیم که یه همچین موجود عظیمی را آفرید.
خوب این خلقتش را کمی از سروایی آفرید، البته یکم اونور😂
این داداش گل و پیرما، البته ۲۰ تولدشه و خودمم همچی خوش نیستم که یک چهار روز جلوتر بگم، البته خواستم فردا بزنم، دیدم بچه خیلی ذوق داره گفتم روزی یه تبریک بشنوه چشم و دلش روشن بشه.
خوب عرضم به حضورتون که همچی بلدم نیستم مثل خودش طنز بگم، فقط خواستم بگم که یه همچین روز خوبی تو آفریده شدی و خیلیا از جمله خودم از حضورت خوشحال شدیم و دیگه اینکه خیلی از خدا ممنونیم که آفریده شدی.gif)
دیگه اینکه خیلی واقعا مرسی که بدنیا اومدی، چی بگم جز اینکه برا روز تولدت نامرد از اول برج استرس داشتم و همش با ناراحتی و دلخوری ازت پی این بودم که چطوری یجوری تبریک بگم که نه بفهمی منم و نه وجدان خودم ناراحت بشه، تا اینکه خودت پیغمبر با حضورت تو پروفم کارو برام آسون کردی

دیگه دنبال این چیزا نباشیم و میخوام تبریک بگم.
لامصب اون ور پیش اردشیرهم برنامه ریختم که همه رو به باد دادن
دو روز دیگه هست ها! توجه داری که
و اینکه برات از صمیم قلبم خوشبختی رو میطلبم با آرامش و نی نی های ناز
وقتی نگاه تو به دنیا افتاد یک حس عجیب در دل ما افتاد، در گوش بهار آسمان چیزی گفت، نام تو سر زبان گلها افتاد… داداشم تولدت مبارک.
و کادو هم دلم رو با یه عالمه مهربانی تقدیم به تو ای مرد مهربان
دوست عزیزم زندگی زنجیره ای از آغازهست تا به رویاهایمان رنگ واقعیت ببخشیم امیدوارم تمامی آغازهای تو ازنیزهای آفتاب پرفروغ گردند و تمامی رویاهای تو گرمی پیروزی را نوید دهنده تولدت مبارک
دیگه اینکه تولدت زیادی مبارکت رفیق من
تولدت مبارک دوست عزیزم امیدوارم رنگ های شاد و روشن زندگیات را نقاشی کنند و همیشه شاد باشی
@SHAHED
بنام پروردگار عظیم که یه همچین موجود عظیمی را آفرید.
خوب این خلقتش را کمی از سروایی آفرید، البته یکم اونور😂
این داداش گل و پیرما، البته ۲۰ تولدشه و خودمم همچی خوش نیستم که یک چهار روز جلوتر بگم، البته خواستم فردا بزنم، دیدم بچه خیلی ذوق داره گفتم روزی یه تبریک بشنوه چشم و دلش روشن بشه.
خوب عرضم به حضورتون که همچی بلدم نیستم مثل خودش طنز بگم، فقط خواستم بگم که یه همچین روز خوبی تو آفریده شدی و خیلیا از جمله خودم از حضورت خوشحال شدیم و دیگه اینکه خیلی از خدا ممنونیم که آفریده شدی
.gif)
دیگه اینکه خیلی واقعا مرسی که بدنیا اومدی، چی بگم جز اینکه برا روز تولدت نامرد از اول برج استرس داشتم و همش با ناراحتی و دلخوری ازت پی این بودم که چطوری یجوری تبریک بگم که نه بفهمی منم و نه وجدان خودم ناراحت بشه، تا اینکه خودت پیغمبر با حضورت تو پروفم کارو برام آسون کردی

دیگه دنبال این چیزا نباشیم و میخوام تبریک بگم.

لامصب اون ور پیش اردشیرهم برنامه ریختم که همه رو به باد دادن

دو روز دیگه هست ها! توجه داری که
و اینکه برات از صمیم قلبم خوشبختی رو میطلبم با آرامش و نی نی های ناز
وقتی نگاه تو به دنیا افتاد یک حس عجیب در دل ما افتاد، در گوش بهار آسمان چیزی گفت، نام تو سر زبان گلها افتاد… داداشم تولدت مبارک.
و کادو هم دلم رو با یه عالمه مهربانی تقدیم به تو ای مرد مهربان
دوست عزیزم زندگی زنجیره ای از آغازهست تا به رویاهایمان رنگ واقعیت ببخشیم امیدوارم تمامی آغازهای تو ازنیزهای آفتاب پرفروغ گردند و تمامی رویاهای تو گرمی پیروزی را نوید دهنده تولدت مبارک
دیگه اینکه تولدت زیادی مبارکت رفیق من
تولدت مبارک دوست عزیزم امیدوارم رنگ های شاد و روشن زندگیات را نقاشی کنند و همیشه شاد باشی
@SHAHED