جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

تیزر تیزر رمان ابی به رنگ احساس من(جلد دوم) اثر fereshteh_27

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تیزر توسط فاطمه شم آبادی با نام تیزر رمان ابی به رنگ احساس من(جلد دوم) اثر fereshteh_27 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 306 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته تیزر
نام موضوع تیزر رمان ابی به رنگ احساس من(جلد دوم) اثر fereshteh_27
نویسنده موضوع فاطمه شم آبادی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه شم آبادی
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز انجمن
کاربر ممتاز
Feb
344
1,010
مدال‌ها
3
رمان : آبی به رنگ احساس من (جلد دوم)

نویسنده : 27_fereshteh

ژانر : عاشقانه پلیسی هیجانی

خلاصه :

همان شبی که بهار به سراغ صندوقچه می‌رود تا پرده از رازهای جهانش بردارد، با رعد و برقی شدید که نشان از غرش آسمان بود برق‌ها می‌رود
بهار برای اولین بار از تاریکی می‌ترسد، به سمت خانه همسایه روانه می‌شود که دستی جلوی دهانش را گرفته و او را به دنیای بی‌خبری فرو می‌برد.
در ادامه داستان خواهید خواند که بهار ما در دبی به تاراج گذاشته می‌شود و بین شیخ‌های عرب مردی ایرانی به نام پارسا شاهد او را خریداری می‌کند و از این پس داستان زندگی بهارهم آغاز می‌شود به همراه عشقی آتشین که..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین