جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دیالوگ نویسی [جنونی دل انگیز] اثر «آیناز کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دیالوگ نویسی توسط آیناز با نام [جنونی دل انگیز] اثر «آیناز کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 341 بازدید, 4 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته دیالوگ نویسی
نام موضوع [جنونی دل انگیز] اثر «آیناز کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط NIRI
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,931
مدال‌ها
3
نام نویسنده: Aynaz_Evil girl
ژانر: تراژدی، تنهایی
مقدمه:
ـ من خودم تکه تکه شده است احساسم
+من هم مانند تو هستم
ـ اما تو می توانی برنده شوی در بازی که بازنده اش منم
+ دیگر حال ندارم که فاز منفی بگیرم و الان من کنارت شادم و من تکه تکه احساست را ........

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,931
مدال‌ها
3
ـ دیگر نمی توانم ، بیخیال من باختم، قبول میکنم من بازنده ام
من در عشق تو بازنده ام و کسی هم نمی تواند من را پیروز کند .

+ چگونه به تو بگویم که بفهمی عشق این نیست اگر من را می خواستی برای نگه داشتنم تلاش می کردی .

ـ من وجود خیلی از ادم ها را شکستم و یا نابود کردم .

+می خواهی رهایم کنی میان آن آدم هایی که فقط باعث اندوه من هستند؟ می خواهی باز هم ، صدایم را بگیرند و در نهایت قاتلم بشوند . تو اگر همین را می خواهی من مشکلی ندارم ، همین الان برو و من را با همان تنهایی که هیچ گاه رهایم نمیکند ، باز هم تنها بگذار .

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,931
مدال‌ها
3
ـ دریغا، یارم که تو مدت هاست تنهایی
+ اگر تنهایی من را قبول داری چرا من را از حصار تنهایی رها نمی کنی و به کمکم نمیایی
ـ من امدم ولی در راه امدنم کسی با یک چشمک دلم را به اسارت چشمانش دراورد
+ مثل تو برایم زیاد و مثل من برایت زیادتر من بعد تو شاید بتوانم نفس بکشم تو یارم نبودی شاید یک هوسی زودگذر برایم بودی که به اشتباه خواستمت

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,931
مدال‌ها
3
- نگاه کن به اون دوردست‌ها شاید روزی ما هم با فاصلهٔ زیاد ولی نزدیک به‌نظر برسیم من هرگز نمی‌توانم چشم‌هایش را فراموش کنم ولی تو فراموش کن که من چنین حرفی زده‌ام
+ حرفی که نباید می‌گفتی را گفتی و راه برگشتی نیست و خیال با من بودن را نداشته باش که آرزویی محال است

NIRI

سطح
7

خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,557
مدال‌ها
12
«نویسنده تایپ این اثر را موکول کرده»
تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.
[..کادر مدیریت بخش کتاب..]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین