جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری جوشاندن چند باره آب خطرناک است!؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار پزشکی توسط Rasha_S با نام جوشاندن چند باره آب خطرناک است!؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 197 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار پزشکی
نام موضوع جوشاندن چند باره آب خطرناک است!؟
نویسنده موضوع Rasha_S
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rasha_S
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است آیا این صحت دارد؟
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
مطمئننا همه می ‎دانند که نوشیدن آب شیر دلچسب نیست و بسیاری از مردم فکر می‎ کنند آیا امکان دوباره جوشاندن آب وجود دارد؟ از آن گذشته، این عقیده وجود دارد که با جوشاندن مکرر آب، ترکیباتی مانند آب سنگین، نمک معدنی غلیظ و ماده های سمی از جنس کلر در آن ایجاد می ‎شوند, درنتیجه، نوشیدن همچین آبی برای سلامتی خطرناک است.
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
کیفیت آب در کشور های مختلف متفاوت است اما اگر شاخص های کلی در نظر گرفته شود، ممکن است برخی ناخالصی ها در چنین آبی وجود داشته باشد که اولین ماده کلر است که به منظور تصفیه شدن آب استفاده می ‎شود. ماده ی خطرناک بعدی، نمک های کلسیم و منیزیم هستند که وقتی به جوش می ‎آیند روی دیواره های داخلی کتری به شکل رسوب می چسبند و فلزات سنگین مانند سرب، استرانسیم و روی نیز ممکن است در دوز های کم وجود داشته باشند.
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
بر همین اساس عقایدی نادرست در مورد مضرات آب چند بار جوشیده شده به وجود آمد :
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
جوشاندن آب منجر به تشکیل به اصطلاح "آب سنگین" می ‎شود که حاوی دوتریوم و ترتیوم است و با این حال پس از جوشیدن آب این دو ماده با اندازه های بسیار ریز تشکیل می ‎شوند و آسیبی به همراه ندارند.
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
وقتی آب می جوشد، غلظت نمک های معدنی در آن افزایش می ‎یابد چرا که آب تبخیر می ‎شود اما نمک ها باقی می ‎مانند و به همین خاطر نمک ها به راحتی داخل کتری رسوب می ‎کنند و این رسوب ها بی خطرند اما بهتر است کتری مرتبا تمیز شود.
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
هنگام جوشاندن آب، کلر با ترکیبات آلی موجود در آب تعامل دارد و مواد سمی بیشتری ایجاد می ‎کند پس برای تصفیه کردن آب شیر به آن کلر اضافه می ‎کنند که البته کلر برای سلامتی مضر نیست اما آب کلرشده پوست را خشک می ‎کند و می ‎تواند موجب تشدید آکنه شود.
 
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,422
12,343
مدال‌ها
4
بنابراین اگر از آب مرغوب استفاده شود و رسوبات داخل کتری مرتبا تمیز شود، می‎ توان آب را بار ها و بارها جوشاند، چرا که هیچ خطری برای سلامتی فرد ندارد.
 
بالا پایین