جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

اخبار حسن ناهید» (نوازنده‌ی برجسته‌ی نی) تقدیر می‌شود

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار موسیقی توسط BARAN. با نام حسن ناهید» (نوازنده‌ی برجسته‌ی نی) تقدیر می‌شود ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 351 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار موسیقی
نام موضوع حسن ناهید» (نوازنده‌ی برجسته‌ی نی) تقدیر می‌شود
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
کیوان ساکت» (نوازنده‌ی تار و سه‌تار و دبیر نهمین جشنواره تار و سه‌تار) خبر داده است که اختتامیه‌ی جشنواره تار و سه‌تار پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۷:۳۰ در تالار آوینی فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
این نوازنده در ادامه بیان کرد: «شرکت‌کنندگان این دوره از جشنواره واقعا عالی بودند و حدود ۱۶۶ نفر وارد مرحله نهایی شدند که از تاریخ ۱۸ اردیبهشت گروه‌های سنی الف، ب و ج مورد ارزیابی داوران قرار گرفتند. به نظر من و داوران این افراد واقعا یک استعداد در حوزه موسیقی هستند. قرار است در مراسم اختتامیه برگزیدگان معرفی شوند و جوایز به آن‌ها اهدا شود. همچنین بخشی از این برنامه به بزرگداشت استاد حسن ناهید پیشکسوت ساز نی اختصاص دارد.»

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
وی در پایان گفت: «هم‌چنین بخش دیگر این جشنواره به اجرای «ارکستر وزیری» به خوانندگی وحید تاج اختصاص دارد که سرپرستی و آهنگسازی این گروه به عهده من است. در این اجرا قطعاتی از ساخته‌های خودم برای مخاطبان اجرا می‌شود. »

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
اعضای گروه عبارتند از: اشکان مرادی کمانچه، وحید سلیمانی کمانچه، علی اکبر خادم تنبک، سالار زمانیان تار، کیارش ساکت تار، سیاوش ساکت سازهای کوبه ای، مهدی غلامی دف، وحید تاج خواننده، کیوان ساکت سرپرست و آهنگساز، غزاله سعادتی مدیر روابط عمومی.

بالا پایین