جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری حقیقتش را بخواهید گاهی فکر می‌کنم شعر دارد من را می‌بلعد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام حقیقتش را بخواهید گاهی فکر می‌کنم شعر دارد من را می‌بلعد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 292 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع حقیقتش را بخواهید گاهی فکر می‌کنم شعر دارد من را می‌بلعد
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
12,997
21,940
مدال‌ها
3
هاله زارع نی‌ریزی، شاعر و عکاس گفت: حقیقتش را بخواهید گاهی فکر می‌کنم شعر دارد من را می‌بلعد و من را از زندگی‌ با اطرافیانم دور می‌کند، مدام با خودم می‌جنگم برای تعامل زندگی داخلی و بیرونی‌ام! منظورم از زندگی داخلی دقیقا زندگی با کلمات و سطرهاست، زندگی در تخیل، و زندگی بیرونی همان است که اطرافیان می‌بینند.

هاله زارع نی‌ریزی، شاعر و عکاس درباره کتاب‌های تازه منتشر شده‌اش گفت: مجموعه‌ی شعر جدیدم به نام «دست چپم از من جوان‌تر است» سومین دفتر شعر سپید از من است که به زبان فارسی چاپ شده است. این مجموعه شامل ۶۳ شعر سپید است که در انتشارات سیب‌سرخ منتشر شده است. اشعار مجموعه‌ شعر «دست چپم از من جوان‌تر است» حاصل چهار سال و نیم مطالعه و نوشتنم است.

وی افزود: گزیده اشعار‌ دیگرم نیز به نام «سایه‌های بی‌ک.س» در ترکیه و به زبان ترکی استانبولی ترجمه شده که به زودی چاپ و در کتاب‌فروشی‌های معتبر ترکیه قابل دسترسی علاقه‌مندان خواهد بود.

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
12,997
21,940
مدال‌ها
3
زارع درباره محتوای اشعارش گفت: از آن‌جا که شعر حاصل تاثیر محیط، مطالعه و دیدن فیلم‌ و در کل هرچه که می‌شنویم و می‌بینیم است؛ مشروط به این‌که عمیقا تحت‌تاثیر قرار بگیریم، خلاصه هرچه از درون ویرانم کند شعر خواهد شد. به عنوان مثال بخشی از اشعار تاثیری است که از دوران جنگ گرفته‌ام و بخشی تاثیر گرفته از روزمرگی‌ خودم، اطرافیان، مسائل اجتماعی و حتی دوست افغانستانی‌ام شریفه و مشکلاتی که جنگ سر راهش قرار داد.

این شاعر درباره تاثیر شعر در زندگی‌اش گفت: حقیقتش را بخواهید گاهی فکر می‌کنم شعر دارد من را می‌بلعد و من را از زندگی‌ با اطرافیانم دور می‌کند، مدام با خودم می‌جنگم برای تعامل زندگی داخلی و بیرونی‌ام! منظورم از زندگی داخلی دقیقا زندگی با کلمات و سطرهاست، زندگی در تخیل، و زندگی بیرونی همان است که اطرافیان می‌بینند. و خیلی باید ممنون باشم از همسرم که با این موضوع کنار می‌آید و همانطور که در مصاحبه‌های قبلی‌ام هم گفتم؛ گاهی مادرم بین حرف زدن رو به دخترم می‌گوید «نگاه کن اصلا گوش نمی کنه!» در هر حال آن‌ها هم به ناچار با این مسئله کنار آمده‌اند و من نیز درک می‌کنم چراکه هم در جمع هستم و هم نیستم. گاهی واقعا نمی‌شنوم!

زارع به عنوان سخن آخر درباره تفاوت «دست چپم از من جوان‌تر است» با دیگر آثارش گفت: این کتاب با مجموعه‌های دیگرم کمی تفاوت دارد. قبلا دوستان من را با اشعار کوتاه می‌شناختند. در این مجموعه اغلب شعرها نیمه‌بلند و بلند‌ هستند. البته من از دست شعر‌کوتاه که سُرایش آن خیلی هم سخت‌تر است نمی‌توانم بگریزم و امیدوارم که دوستان از خواندن اشعارم لذت بب رند.

بالا پایین