جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سینما و تئاتر توسط ~ArMaN~ با نام حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,612 بازدید, 109 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته سینما و تئاتر
نام موضوع حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی
نویسنده موضوع ~ArMaN~
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ~ArMaN~
موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

<<همیار سرپرست بخش عمومی >>
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
♦️ ۵ فیلم نامزد دریافت جایزه شهید آوینی کدامند؟

امروز در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» جایزه شهید آوینی اهدا می‌شود. نامزد‌های این جایزه عبارتند از:
🔹۱. سه نهزارم (بهروز نورانی‌پور)
🔹۲. پاییز پنجاه سالگی (محسن اسلام‌زاده)
🔹۳. قرار روز شانزدهم (سیدمحمداحسان اصغرزاده)
🔹۴. عملیات دماوند (احسان مشکور)
🔹۵. در پس جنگ (محمدحسین محمودیان)
🔹شانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» با دبیری محمد حمیدی مقدم امروز جمعه ۲۵ آذرماه به پایان می‌رسد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
✅از نظر روانشناسی در بازیگری ۹تیپ وجود دارد که اشنایی با انها جزو ملزومات است چون احتمال دارد که بازیگر هر کدام از این تیپها را بازی کند

⭐️۱-تیپ کمالگرا
👈اشخاص کمال گرا ملاک های خيلي خيلي بالایی را براي موفقیت در نظر می گیرند و درصورتی که به آن اهداف بلندپروازانه نرسند، خود شان را شکست خورده ميدانند . آن ها نسخه همه اتفاق های دنیا را با قانون« همه یا هیچ» می پیچند. براي کمال گراها نتيجه هر کاری یا شکست کامل است یا موفقیت کامل. دانش آموزی که موقع انتخاب رشته دانشگاهی، فقط دانشگاه تهران را وارد برگ انتخاب رشته ميکند ، ورزش‌کار یا مربی ای که همه مساوی گرفتن ها را یک شکست مفتضح می داند، نقاشی که آن قدر نمايشگاه برگزار نمی کند تا موزه هنرهای معاصر بیاید سراغش و روزنامه نگار جوانی که تنها نوشتن در همشهری جوان راضی اش می کند؛ همه و همه نمونه های اشخاص کمال گرا هستند. ته تمام این ارمان های بالابلند، یک ترس ظریف از شکست خوردن خوابیده است؛ ترسی که باعث ميشود فرد همیشه در حالت تنش و استرس باشد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
♦️جهانبخش سطانی: اذیت شده‌ام چون عضو هیچ گروه و دسته‌ای نبوده‌ام

🔹️این روزها ورود و حضور به عرصه تصویر بسیار سخت شده است. امروز برای کار کردن در سینما باید وارد باند شوید؛ این باندها جمعیتی هستند که در داخل خودشان کارها را انتقال می‌دهند؛ آنها هر هفته با هم جلسه دارند و از بین خودشان انتخاب می کنند. در سال‌هایی که گذشت، بسیار اذیت شده‌ام. چون تاکنون عضو هیچ گروه، باند و دسته‌ای نبوده‌ام.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
تکذیب شد
حال توران مهرزاد خوب است

شهین نجف‌زاده از همکاران توران مهرزاد:
🔹خانم مهرزاد حالشان خوب است و در منزل هستند.
🔹نمی‌دانم این خبرهای نادرست و بدون منبع چگونه و به چه دلیلی منتشر شده ولی اتفاقی برای خانم مهرزاد نیفتاده است.
🔹از شب گذشته خبرهایی درباره درگذشت توران مهرزاد (بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و رادیو) منتشر شده است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
♦️فیلم‌‌های سینمایی امروز تلویزیون

🔹«کتاب جنگل» ساعت ۹ از شبکه پنج
🔸«رزی» ساعت ۱۰ از شبکه افق
🔹«باغچه‌بان» ساعت ۱۱ از شبکه سلامت
🔸«فرزند خوانده» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش
🔹«خواب‌های خط خطی» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه شما
🔸«زنده» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه پنج
🔹«آواز دریا» ساعت ۱۴ از شبکه کودک
🔸«منطقه سرنوشت» ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه سه
🔹«شجاعت» ساعت ۱۵ از شبکه نمایش
🔸«مرد دوم قدرت» ساعت ۱۶ از شبکه یک
🔹«سرکار» ساعت ۱۷ از شبکه نمایش
🔸«نامه‌های تولد» ساعت ۱۸ از شبکه امید
🔹«سپید به رنگ مروارید» ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه افق
🔸«آخرین فرصت» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش
🔹«زمستان ابدی» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار
🔸«به گاتاکا خوش آمدید» ساعت ۲۱ از شبکه نمایش
🔹«اسرار رسمی» ساعت ۲۳ از شبکه نمایش

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
♦️دو سینماگر ایرانی در فهرست اولیه جشنواره برلین

🔹هفتاد و سومین دوره این رویداد سینمایی، فهرست فیلمهای حاضر در بخش پانوراما و نسل را اعلام کرد که با حضور دو فیلم از سینماگران ایرانی همراه است.
🔹مستند «دروازه‌ رویاها» نخستین ساخته ساخته نگین احمدی و محصول مشترک ایران، نروژ و فرانسه، نخستین نمایش جهانی خود را در بخش نسل( Generation ۱۴plus) برلین ۲۰۲۳ تجربه خواهد کرد.
🔹همچنین انیمیشن «آژیر» به کارگردانی سپیده فارسی هم به عنوان محصول مشترک فرانسه، آلمان، لوکزامبورگ و بلژیک در بخش پانورامای جشنواره خواهد داشت.
🔹هفتاد و سومین جشنواره فیلم برلین از تاریخ ۱۶ تا ۲۶ فوریه (۲۷ بهمن تا ۷ اسفند) در کشور آلمان برگزار می‌شود و امسال «کریستین استوارت» ریاست هیات داوران بخش اصلی را بر عهده دارد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
♦️بازگشت فرزاد حسنی در شب یلدا

🔹️فرزاد حسنی قرار است ویژه برنامه شب یلدا رادیو جوان را اجرا کند. این برنامه شامگاه چهارشنبه سی‌ام آذرماه روی آنتن می‌رود.
🔹️آخرین حضور او در تلویزیون به عنوان مجری به اجرای برنامه پزشکی«اکسیر» در سال ۱۳۹۴ بر می‌گرد. بعد از این برنامه حسنی به طور جسته و گریخته برنامه‌هایی را در شبکه‌های رادیویی اجرا کرد

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
♦️حمید فرخ‌نژاد به آمریکا مهاجرت کرد!

🔹️حمید فرخ‌نژاد؛ بازیگر سینمای ایران دوروز قبل برای همیشه به کشور آمریکا مهاجرت کرد.
🔹️این درحالیست که فیلمبرداری آخرین سریالی که حمید فرخ‌نژاد در آن حضور داشت با نام «سقوط» هفته گذشته به پایان رسید و این بازیگر با اتمام فیلمبرداری آخرین پروژه‌اش راهی کشور آمریکا شد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
مونولوگ برای تمرین😍

👈مناسب خانمها و اقایان
(با حالات مختلف تمرین کنید(شکست خورده)(متفکر)(عصبانی)(بی توجه)

✅همیشه توی کتابا میخوندم یا تو فیلما میدیدم یا از ادمای مثلا موفق میشنیدم که میگفتن انسانها همشون خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه.از این عقیده خوشم اومد چون ادمو امیدوار میکنه ولی هر چقدر که بیشتر زندگی کردم و تجربم بیشتر شد و بیشتر مطالعه کردم فهمیدم قضیه برعکسه،یعنی ادما بد هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه.میدونم الان تو دلتون بهم میگین این حرفو نزنم چون بداموزی داره اما به مقدساتم قسم من خوشحال میشم اگر کسی بهم ثابت کنه که اشتباه میکنم.
#اموزش_بازیگری

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,748
مدال‌ها
2
📎

من از نظر تو آدم معمولی هستم،
چون دست هام زور چندانی ندارن،
یه بازیگر معروف و دلربا نیستم
و پولی هم ندارم تا مثل دیگران واست کادو بگیرم.
اما چیزهایی درباره من،
پیچیدگی های ذهن من و قلب بزرگ من هست که تو شاید در هنگام کار کردن،
تلویزیون دیدن یا خندیدن با دوست هات متوجه نباشی،
ولی هنگام تنهایی، آهنگ گوش دادن
و خوابیدن همه چیز فرق می کنه،
اون وقت خاطرات، حرف ها و داستان های من جان می گیرن،
من اسم این رو گذاشتم نفوذ.

📚 قهوه سرد آقای نویسنده
🕴 روزبه معین
#معرفی_کتاب

بالا پایین