جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری خداحافظی با یک اسطوره

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط ماهبانو با نام خداحافظی با یک اسطوره ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 383 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع خداحافظی با یک اسطوره
نویسنده موضوع ماهبانو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ماهبانو
موضوع نویسنده

ماهبانو

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,706
2,147
مدال‌ها
4

وداع با یک اسطوره؛ صدای خاطره‌انگیز لیگ برتر خداحافظی کرد

مارتین تایلر پس از ۳۳ سال حضور فعال به عنوان «صدای لیگ برتر» از تفسیر فوتبال در شبکه اسکای اسپورت استعفا داد.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

ماهبانو

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,706
2,147
مدال‌ها
4
مارتین تایلر مفسر افسانه‌ای، اسکای اسپورت را پس از بیش از سه دهه ترک می‌کند. این مرد ۷۷ ساله پیش از شروع فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر از تلویزیون کناره‌گیری خواهد کرد.

• تایید
موضوع نویسنده

ماهبانو

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,706
2,147
مدال‌ها
4
تایلر پس از ۳۳ سال حضور در اسکای اسپورت، این شبکه را ترک خواهد کرد. او در بیانیه‌ای گفت: «امتیاز بزرگی بود که به عنوان بخش کوچکی از تاریخ پخش بزرگ‌ترین لیگ جهان کار کنم. در طول این راه با افراد حرفه‌ای بزرگی در صنعت تلویزیون کار کرده‌ام. از همه آنها برای حمایت و تخصصشان تشکر می‌کنم. عضویت در این تیم بسیار بااستعداد برای من افتخار بوده است.»

• تایید
بالا پایین