جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد ادبی خسته از جانم|مریم فواضلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط اولدوز با نام خسته از جانم|مریم فواضلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 209 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع خسته از جانم|مریم فواضلی
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MARYM.F
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,199
9,214
مدال‌ها
7
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
@مریم فواضلی
منتقد شما: @ممد صنوبر
مدیریت تالار ادبیات | عاطفه

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,078
مدال‌ها
2
بنام خدا

عنوان دلنوشته :

خسته از جانم که از سه بخش تشکیل شده است خسته یعنی سر افکنده و نا توان و از که از حروف متمم است و جانم که از جان + ام تشکیل شده که منظور خسته از جان خودم

ژانر :

عاشقانه و تراژدی است که نویسنده از غم و غصه ی خود در مورد دوری معشوق و رفتن معشوق گفته است

مقدمه :
(به نام خالق آسمان و‌خورشید)
رهاشدم ازهمه احساسات درونم
رهاشدم از ذوق بچگی‌هایم
رهاشدم از قلب ساده‌من
رهاشدم ازنگاه‌های ذوق‌زده‌من
رهاکردم؛ خودم را.
به روزهای سرد،به شب‌های بیداری.
خوشا به حال کسی شب را بدون غم چشم می‌بندد.

شاعر در این مقدمه می خواهد به خواننده بفهماند که همیشه می خواست عاشق باشد رویای بچگییش عاشق شدن بود اما دیگر رها شده و از عشق خودت شکست خورده

انسجام :

نویسنده اسنجام خود را به درستی رعایت کرده است و هیچ نوع عیب و نقصی در آن دیده نمی شود و خواننده به راحتی می تواند جملات را درک و فهم کند

هدف:

هدف فرعی دلنوشته نشان دهنده‌ی فردی‌ست که عشقش را رها کرده یا از کنار او رفته و هدف اصلی دلنوشته نشان دهنده‌ی فردی‌ست که قلبش پر از احساسات پاک و زیباست و می خواهد خودش را به صبرو دوری از تنهایی سوق دهد.

لحن و بافت :

لحن و بافت دلنوشته به صورت ادبی نوشته شده است و کمی ساده و به بهترین شکل فضای غمگین و سوزناک را به رخ کشیده است

رعایت اصول نگارشی:

نویسنده به زیبایی اصول نگارشی را رعایت کرده و هیچ نوع عیب و ایرادی در نوشته هایش ندارد و به نوشته های خود استحکام و قوت بخشیده است

سخن منتقد :

با تشکر از نویسنده عزیز از خواندن دلنوشته ی خود لذت بردم قلمتان قوی و پایدار باشد.

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: MARYM.F
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین