جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری خط و نشان ستاره برزیلی برای رئال مادرید

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط Atilla با نام خط و نشان ستاره برزیلی برای رئال مادرید ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 161 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع خط و نشان ستاره برزیلی برای رئال مادرید
نویسنده موضوع Atilla
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Atilla
موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
1000045178.jpg
- آنتونی ماتئوس دوس سانتوس، ستاره منچستریونایتد که به صورت قرضی در رئال بتیس توپ می زند، بی صبرانه منتظر شروع بازی با رئال مادرید است.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
، آنتونی پس از گذراندن یک دوره کابوس وار در منچستریونایتد، در پنجره نقل و انتقالات زمستانی گذشته به صورت قرضی و شش ماهه به رئال بتیس پیوست و در حقیقت توانست خودش را در اسپانیا احیا کند. او در 4 بازی لالیگایی موفق شده 2 گل بزند و 2 پاس گل بدهد و حتی کاندید بهترین بازیکن ماه لالیگا هم شد.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
آنتونی در بازی اخیر بتیس مقابل ختافه که با پیروزی دو بر یک تیمش همراه شد، موفق شد یک پاس گل بدهد، اما در آخرین دقایق بازی کارت قرمز گرفت و از زمین بازی اخراج شد، ولی محرومیت او به خاطر سخت گیری بیش از حد داور بخشیده شد و حالا او می تواند در بازی مقابل رئال مادرید به میدان برود.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
آنتونی در رابطه با بخشیده شدن کارت قرمزش گفت: "من همیشه امیدوار بودم. حالا خیلی خیلی خوشحال هستم و خودم را برای بازی روز شنبه مقابل رئال مادرید آماده می کنم. من در حال خروج از تمرینات بودم و یکی از اعضای کادرفنی این خبر خوب را به من داد و حالا همه خوشحال هستیم. باید متمرکز باشیم و می دانیم دیدار مقابل رئال مادرید چه قدر سخت است، اما به خوبی خودمان را آماده می کنیم."

بالا پایین