سلولهای سرطانی را نابود میکند!
سطح بالای آنتیاکسیدان در سویا ممکن است برای پیشگیری رشد سلولهای سرطانی کمک کند. آنتیاکسیدانها برای از بین بردن رادیکالهای آزاد که سلولهای سالم را به تومورهای کشنده و سلولهای سرطانی تبدیل میکنند، فعالیت مینمایند. تحقیقات زیادی از ارزش ضدسرطانی سویا دفاع میکنند. یک تحقیق نشان داده است آنتیاکسیدانی که در سویل وجود دارد برای کشتن تعداد زیادی از سلولهای سرطانی و حذف رادیکالهای آزاد از بدن موثر بوده است. یکی از چندین تحقیقات تجربی نشان داده است که مصرف محصولات سویا به کاهش ریسک سرطان پستان کمک میکند. خوردن سویا همچنین به مردانی که ریسک سرطان پروستات دارند، کمک میکند. این سرطان بهعنوان دومین سرطان شایع و پنجمین سرطان کشنده در مردان است.