جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب خواص نارنگی در طب سنتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط Puyannnn با نام خواص نارنگی در طب سنتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 381 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص نارنگی در طب سنتی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,997
21,970
مدال‌ها
3
از نظر طب سنتی طبع نارنگی سرد و تر است.

در منابع طب سنتی، مصلحی که برای اغلب میوه‌ها مناسب دانسته شده، عسل بوده و نارنگی هم از این قاعده مستثنا نیست.

علاوه بر عسل، گل‎انگبین نیز مصلح نارنگی معرفی شده است.

کسانی که طبع بدن آن‌ها سرد و خصوصا سرد و تر است، بهتر است که در مصرف نارنگی زیاده‌روی نکنند

و حتما پس از مصرف این میوه مصلح آن را نیز مصرف کنند

تا دچار مشکلاتی مثل سوزش معده و ترش کردن معده و افت فشار خون نشوند.

مفرح بوده و برای قلب مفید است.

حالت خفقان در سی*ن*ه و تنگی نفس را برطرف می کند از اینرو در افراد دچار سرماخوردگی نیز توصیه می شود.

نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه‌هایی است که در استخوان‌بندی افراد موثر است.

کاهش تب یکی دیگر از خواص نارنگی برای سرماخوردگی است.

نارنگی دارای ویتامین‌های A و B1 و B2 و C و پروتئین، چربی، قند و حاوی مقدار زیادی فسفر و کلسیم است.

به ‌خاطر داشتن فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه‌هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن مؤثر است
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,997
21,970
مدال‌ها
3
همچنین با داشتن مقدار زیادی ویتامین C و A برای پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان بسیار مفید است.

نارنگی به علت داشتن فسفر فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش می‌شود.

همچنین برای رفع بی‌اشتهایی و رفع گرمای بیش از حد بدن بسیار موثر است.

اگر از بی‌خوابی رنج می‌برید و شب‌ها نمی‌توانید خواب راحت داشته‌ باشید، متخصصین تغذیه به شما توصیه می‌کنند

که یکی دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگی میل کنید. چرا که بوی آن باعث از بین رفتن استرس و ایجاد آرامش می‌شود.

نارنگی دارای مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی اثر مثبت می‌گذارد.

نارنگی کم کننده تیزی و شدت ماده صفرا در خون است.

فقر ویتامین ‌‌B6 باعث ایجاد افسردگی و تهوع می‌شود که این مشکل می‌تواند با خوردن مداوم نارنگی برطرف شود.

حرارت زائد کبد و معده را کم کرده وگرگرفتگی دوران یائسگی که عمدتا بدلیل خشکی نامحسوس پوست وانسداد منافذ پوستی است را بهبود نسبی می بخشد.

مرکبات و نارنگی عمدتا باعث افزایش ادرار می شوند لذا برای پاکسازی سیستم کلیوی وکمک به دفع شن ریزه های کوچک مفید است.

باعث برطرف شدن سوزشهای ناحیه مخصوصا در خانمها که ممکن است به غلط تشخیص عفونت بر آنها گذاشته شود مفید است.

وجود ماده‌ای به اسم نوبیلتین در آن به اثبات رسیده که نه تنها موجب جلوگیری از چاقی ‌می‌شود، بلکه ضد دیابت نوع ۲ و حتی ضد گرفتگی شریان‌های بدن است.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,997
21,970
مدال‌ها
3
همچنین این ماده از رسوب چربی در کبد، با ترکیب ژن‌هایی که درگیر سوزاندن چربی اضافی هستند جلوگیری می‌کند

و مانع از فعالیت ژن‌های مسئول تولید چربی می‌شود.

یکی دیگر از خواص نارنگی، جلوگیری از ایجاد فشار خون است.

این میوه قند بالایی ندارد ولی به علت داشتن فیبر زیاد، به انجام صحیح فرآیند گوارش بسیار کمک می‌کند.

یکی از خواص نارنگی و به طور کلی مرکبات آلرژیک بودن آن‌ها است. نارنگی ممکن است

در افراد حساس، ایجاد آلرژی کند که این آلرژی به‌صورت بثورات پوستی، خارش بینی و سرفه ظاهر می‌شود.

زیاده‌روی در خوردن نارنگی در افرادی که ورم معده دارند باعث ایجاد نفخ و ناراحتی‌های گوارشی می‌شود.

به علت این‌که پوست نارنگی به راحتی از آن جدا می‌شود، معمولا افراد در مصرف آن زیاده‌روی می‌کنند که این امر باعث ایجاد اسهال و اختلال در کارکرد روده می‌شود.

یکی دیگر از خواص نارنگی ترشی و اسیدی بودن آن است که مصرف زیاد آن باعث ایجاد آفت و زخم در دهان و زبان می‌شود.

خوردن بیش از حد نارنگی و همچنین بی‌کیفیت بودن آن باعث ایجاد بیماری‌هایی نظیر گاستریت، زخم، کولیت و انتتریت می‌شود.
 
بالا پایین