از نظر طب سنتی طبع نارنگی سرد و تر است.
در منابع طب سنتی، مصلحی که برای اغلب میوهها مناسب دانسته شده، عسل بوده و نارنگی هم از این قاعده مستثنا نیست.
علاوه بر عسل، گلانگبین نیز مصلح نارنگی معرفی شده است.
کسانی که طبع بدن آنها سرد و خصوصا سرد و تر است، بهتر است که در مصرف نارنگی زیادهروی نکنند
و حتما پس از مصرف این میوه مصلح آن را نیز مصرف کنند
تا دچار مشکلاتی مثل سوزش معده و ترش کردن معده و افت فشار خون نشوند.
مفرح بوده و برای قلب مفید است.
حالت خفقان در سی*ن*ه و تنگی نفس را برطرف می کند از اینرو در افراد دچار سرماخوردگی نیز توصیه می شود.
نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوههایی است که در استخوانبندی افراد موثر است.
کاهش تب یکی دیگر از خواص نارنگی برای سرماخوردگی است.
نارنگی دارای ویتامینهای A و B1 و B2 و C و پروتئین، چربی، قند و حاوی مقدار زیادی فسفر و کلسیم است.
به خاطر داشتن فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوههایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن مؤثر است