- Jul
- 2,597
- 4,758
- مدالها
- 2
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!شماره | ترانه | تاریخ پخش | ترانهسرا | آهنگساز | تنظیمکننده |
---|---|---|---|---|---|
۱ | آسمون | ۲ آذر ۱۳۹۹ | مجید رضوی | مجید رضوی | امیر پدرام |
۲ | دسته گل | ۹ دی ۱۳۹۹ | “ | “ | میلاد ترابی |
۳ | چشم نظر | ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | “ | “ | مسعود جهانی |
۴ | نگین قلبمی | ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | “ | “ | “ |
۵ | اینا | ۵ دی ۱۴۰۰ | “ | “ | “ |
۶ | بالاخره | ۳ بهمن ۱۴۰۰ | “ | “ | “ |
۷ | پنج صبح | ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | “ | “ | میلاد ترابی |
۸ | طلا | ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | “ | “ | مسعود جهانی |
۹ | منم | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | “ | “ | “ |
۱۰ | گرگ و میش | ۵ تیر ۱۴۰۱ | مجید رضوی و آرشا رادین | مجید رضوی و آرشا رادین | “ |
۱۱ | پر میزنه | ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | مجید رضوی | مجید رضوی | “ |
۱۲ | خجالتی | ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ | “ | “ | “ |
۱۳ | قلبمی پس | ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | “ | “ | “ |
۱۴ | زیبا | ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | “ | “ | “ |
۱۵ | تنگ میشه دل | ۱۲ مهر ۱۴۰۲ | “ | “ | “ |
۱۶ | فرشته | ۱۰ آبان ۱۴۰۲ | “ | “ | “ |
۱۷ | دوست دارم | ۱۵ دی ۱۴۰۲ | مجید رضوی | مجید رضوی و آرشا رادین | علی بیات |
۱۸ | متأسفانه | ۹ اسفند ۱۴۰۲ | مجید رضوی و نیما معین | مجید رضوی و نیما معین | “ |
۱۹ | دلم تنگه | ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | مجید رضوی و نیما معین | مجید رضوی و نیما معین | “ |
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک