جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 127 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,420
13,081
مدال‌ها
17

3011480446777115.jpg

معرفی کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟​

در کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟ از نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و برنده مدال کلدکات و جایزه گودریدز مو ویلمس، فیلی و فیگی می خواهند با دوست جدیدشان که یک مار سبز است دستش‌ده بازی کنند. اما آیا می‌شود با یک مار که دست و پا ندارد این بازی را انجام داد؟

موضوع کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟ چیست؟

این بار فیلی و فیگی دوست تازه‌ای پیدا می‌کنند، یک مار سبز بامزه. فیلی و فیگی می‌خواهند با همدیگر بازی کنند و حسابی سر و صدا به راه انداخته‌اند. مار که متوجه آن‌ها شده است پیشنهاد می‌دهد که با آن دو هم‌بازی شود. فیگی به مار می‌گوید که آن‌ها می‌خواهند دستش‌ده بازی کنند و برای این بازی باید دست داشته باشند. فیلی و فیگی از گفتن این حقیقت به مار کمی خجالت زده می‌شوند اما «ماری» که شخصیت بامزه و شوخی دارد به آن‌ها می‌گوید که خودش می‌داند که یک مار است و دست و پا ندارد.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب داستان‌های فیلی و فیگی 10: من هم بازی؟
نویسندهمو ویلمس
مترجمآناهیتا حضرتی کیاوندانی
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات65
زبانفارسی
شابک978-600-8675-29-7
موضوع کتابکتاب داستان کودک

بالا پایین