جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 131 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی!
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,432
13,007
مدال‌ها
17

5160354444557400.jpg

معرفی کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی!​

در کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی! از نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و برنده مدال کلدکات و جایزه گودریدز مو ویلمس، فیلی قرار است یک تصمیم خیلی سخت و بزرگ بگیرد اما آنقدر بررسی می‌کند و جوانب آن را می‌سنجد که زمان از دست می‌رود.

موضوع کتاب داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی! چیست؟

فیلی هنگام پیاده‌روی متوجه یک گاری بستنی فروشی می‌شود و برای خودش یک بستنی می‌خرد. اما قبل از خوردن بستنی به این فکر می‌کند که آیا دوستش، فیگی هم بستنی می‌خواهد یا نه؟ باید برای فیگی بستنی نگه دارد یا نه؟ فیلی کم کم به این تیجه می‌رسد که ممکن است دوستش فیگی در گوشه‌ای ناراحت نشسته باشد و فیلی بتواند با یک بستنی خوشمزه، شادش کند. همینطور که فیلی در این فکر و خیال‌ها به سر می‌برد، زمان پیش می‌رود و در آخر بستنی آب می‌شود. فیلی از این اتفاق و اینکه نمی‌تواند فیگی را با بستنی خوشحال کند، بسیار غمگین می‌شود چند لحظه بعد فیگی وارد می‌شود و اتفاق عجیبی می‌افتد.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب داستان‌های فیلی و فیگی 13: من و تو و بستنی!
نویسندهمو ویلمس
مترجمآناهیتا حضرتی کیاوندانی
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات65
زبانفارسی
شابک978-600-8675-21-1
موضوع کتابکتاب داستان کودک

بالا پایین