جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب داستان پول ساز چشم بادمجانی من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط شاهدخت با نام داستان پول ساز چشم بادمجانی من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 96 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع داستان پول ساز چشم بادمجانی من
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
مدیر ارشد
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,891
39,332
مدال‌ها
25
کد کتاب :51557
مترجم :نیلوفر عزیزپور
شابک :978-6222740597
قطع :رقعی
تعداد صفحه :195
سال انتشار شمسی :1401
سال انتشار میلادی :2018
نوع جلد :شومیز
سری چاپ :2
معرفی کتاب داستان پول ساز چشم بادمجانی من اثر جیک برت
بعضی رفاقت ها هستند که نمی دانیم چطور شروع می شوند اما می دانیم به هیچ وجه قرار نیست تمام شوند؛ حتی با وجود کلی مشکل و دعوا، حتی با یک چشم باباغوری و بادمجانی. حالا اگر می خواهید بدانید چطور رفاقت ما به دعوایی جانانه کشیده شد و چطور برای مان پول ساز شد، داستان ما را بخوانید. شاید درس عبرتی برای تان بشود تا راه دیگری برای ثروتمند شدن پیدا کنید یا شاید باعث شود دوستان تان را بهتر درک کنید و بیشتر به آن ها گوش کنید.

بالا پایین