- Apr
- 7,429
- 29,262
- مدالها
- 15
با عرض سلام و خسته نباشید
درخواست رنک دلنویس رو داشتم
forum.romanbook.ir
forum.romanbook.ir
forum.romanbook.ir
forum.romanbook.ir
درخواست رنک دلنویس رو داشتم

دلنوشته - دلنوشته خزان اثر آیناز
نام دلنوشته: خزان ژانر: تراژدی دلنویس: آیناز ناظر: @میناطویلی زاده مقدمه: از پنجره اتاق چشمانام دوخته شدهاند به منظره پاییزی مقابل شیشههای خاکگرفته، دیگر نه نالههای مستانهی بلبل در تارهای صوتیام میپیچد؛ نه درختهای پرشکوفه دیدگانام را پر میکنند؛ نه بوی خوش بهار به مشامام میرسد و...

دلنوشته - دلنوشته من نفرینشده اثر آیناز
نام دلنوشته: من نفرینشده دلنویس: آیناز ژانر: تراژدی/ترسناک/فانتزی ناظر: @Atosa rostami مقدمه: من در یک خانهی سحرآمیز زندگی میکنم. یک کلبهی چوبی و متروک در اعماق یک بیشهی بکر. داخل این خانه مملو از پریها و جادوگرها نیست. در واقع حتی یک انسان هم اینجا نیست. اینجا عروسکها چشمهای شیشهای...

دلنوشته - دلنوشته اقیانوس توهم اثر آیناز
نام دلنوشته: اقیانوس توهم ژانر: تراژدی دلنویس: آیناز ناظر: @میناطویلی زاده مقدمه: در بسیاری از ترکیبات همانند زشت و زیبا، خوب و بد تضاد وجود دارد؛ اما واژهِ توهم به تنهایی برای من یک تضاد درونی داشته است. توهم خیالیست که گاه لبهای انسانها را به لبخند و گاهی چشمانشان را به گریستن و...

مطلوب - دلنوشته زمان اثر آیناز
دلنوشته: زمان ژانر: تراژدی دلنویس: آیناز ناظر: @VITAMIN تگ: مطلوب زمان چیز عجیبی است. چند وقت پیش به سرم زد که یک ماشین زمان بسازم و به گذشتهها سفر کنم؛ به خاطرات خوش گذشته، همانهایی که کنون دیگر تکرار نمیشدند. همانهایی که انگار همانند میوههای بهاری لذّیذی که دیگر فصلشان گذشته بود؛ امّا...