با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسندهی افتخاری.بالاترین مقام نویسنده ها توی انجمن چیه؟
ایا شرایطی داره؟نویسندهی افتخاری.
چهار رمان منتشر شده دارم و پنجمی در حال انتشاره.برای دریافت رنک و رنگ نویسندهی حرفهای، باید واجد شرایط زیر باشید:
داشتن یک رمان تگدار و یک رمان تکمیلشده + چهار اثر در حال تایپ
لطفا آثار خود را با لینک اعلام کنید.
اسامیشون رو بگید برسی کنیم و در صورت اوکی بودن رنگ رو تقدیم کنیم.چهار رمان منتشر شده دارم و پنجمی در حال انتشاره.
راستش من تازه اومدم اینجا و قبل تر توی بودم. یکی از دوستان گفتن اینجا بهتره برای همین اومدم. اونجا رمانام توی تالار برتر بودن. اخری هم توی 92 هزار بازدید خورده. می تونید چک کنید.
یه رمان چاپ شده هم دارم و دو رمان دیگه هم در حال چاپه.
شما قبلا ناظر بودید درسته؟ اقای مانش معرفیتون کردن اگر اشتباه نکنم. خوشبختم.اسامیشون رو بگید برسی کنیم و در صورت اوکی بودن رنگ رو تقدیم کنیم.
بله همچنین وجود شما باعث افتخارهشما قبلا ناظر بودید درسته؟ اقای مانش معرفیتون کردن اگر اشتباه نکنم. خوشبختم.
بنده به شما رنگ نویسنده حرفهای رو میدم. بعد که در حال چاپ ها هم منتشر شدن درخواست ارتقا بدید به نویسنده افتخاریرمان دیگه نیستم. منتشر شده.
رمان تقدیرخونین. منتشر شده و در حال چاپ
رمان عصیانگرقرن جلد اول. منتشر شده و در حال چاپ جلد دومم در حال تایپ
رمان پس از تردید چاپ شده.
رمان کابوس افعی جلد اول در حال انتشار. برای خودتونم فرستادم اما کسی پیگیری نکرد توی تلگرام! ممنون میشم اونجا هم پیگیری کنید.
سه تا داستان کوتاه هم هست.
شیشه شکسته. ماژور و پلکان مرگ
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک