جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب درنده تاریکی جلد ۱

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط Kabous با نام درنده تاریکی جلد ۱ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 128 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع درنده تاریکی جلد ۱
نویسنده موضوع Kabous
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kabous
موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
Predator of Darkness

c43f1016e4834f34b5f17ad736448397.jpg

موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
کد کتاب : 28780
شابک : 978-6009744497
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 510
سال انتشار شمسی : 1398
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
قیمت:۱۸۰۰۰۰ تومان

قسمت هایی از کتاب درنده تاریکی (لذت متن)

قلبم طاقت نداشت، طاقت نداشتم ببینم... ببینم که کسایی که برام خیلی عزیزن اینطوری دارن زجر می کشن، توانایی دیدن جون دادنشون رو نداشتم، نمیتونستم دست رو دست بزارم و ببینم که نفسای آخرشون رو با درد می کشن. چشم هامو بستم، خاطراتی توی ذهنم تداعی شدن، لحظه ای که به جس قول دادم به زندگی برش گردونم، لحظه ای که به دیوید قول دادم پا به پایش با سایا می جنگیم و انتقام می گیریم، قولی که به آرورا و جان دادم همه و همه از پیش چشم هام گذشت و چهره اشک آلود جس و چهره بی جون دیوید توی ذهنم نقش بست. نمیتونستم..... نمیتونستم..... به قیمت از بین رفتن خودم هم شده بود نمیتونستم روی مرگشون چشم ببندم. با همه خشمی که توی وجودم می پیچید غریدم: -قبوله! نیمه تاریکم با لبخند چند قدم جلو اومد و گفت: -دقیق بگو... چی قبوله؟ واضح و شمرده شمرده و مصمم گفتم: -من... تو رو.... نیمه تاریک وجودم رو... می پذیرم! من... باهات... یکی میشم!

بالا پایین