جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته منتشر شده دلتنگی از F_PARDIS

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط DELVIN با نام دلتنگی از F_PARDIS ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 245 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع دلتنگی از F_PARDIS
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
deltangi-600x338.jpg
دل‌تنگی
اثر: F_PARDIS @PardisHP
ژانر: عاشقانه اجتماعی
تکه‌ای از اثر:
_نه خواهش میکنم تو نباید این کار رو بکنی. +چرا؟ _چون قطعاً روزای خوبی تو راه. +اگه بر عکسش باشه چی؟ _اون وقت میتونی سعی کنی عوضش کنی؛ولی اگه بخوای به زندگیت خاتمه بدی این فرصت رو از خودت گرفتی!+ این همه سال گذشت و من نتونستم، پس در آینده هم نمیتونم. _هیچکی نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه. قطعاً همه اتفاقات خوب نیستن اما زندگی هیچ وقت همیشه بد نبوده. +شاید زندگی من این مدلیه قرار تمام عمر حسرت نداشته ها رو بخورم تمام چیزهایی که خیلی ها بدون تلاش داشتن.
لینک دانلود:

بالا پایین