جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ده باید و نباید نویسندگی برای حرفه ای شدن Asebi

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط Summoned darkness با نام ده باید و نباید نویسندگی برای حرفه ای شدن Asebi ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 602 بازدید, 6 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع ده باید و نباید نویسندگی برای حرفه ای شدن Asebi
نویسنده موضوع Summoned darkness
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Summoned darkness
موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
نویسنده: Asebi
موضوع: چطور در نوشتن حرفه ای شویم؟
#هدف ما فراگیری مهارت قبل از نوشت

#لایک فراموش نشه!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
#اموزش نویسندگی
بخش اول: چطور رمان خود رو شروع کنیم ودیگران را وادار به خوندن اون کنیم آیا؟
1]شروع رمان همیشه لازم نیست ابتدای داستان مارو فرا بگیره ما میتونیم از جای از داستان که جذابیت بیشتری داره در ابتدای رمان بیان کنیم برای این کار توجه کنید که بخشی که میخواید در ابتدای رمان بیارید باید بعد از دو یا حداکثر 5 پارت از رمان به اون بخش برسید تا خواننده خسته نشه مثلا میتونید از بخش اکشن یا اگر رمانتون عاشقانه هست از بخشی که شخصیت اصلی داره درباره دختر یا پسر رویاهاش حرف میزنه شروع کنید
_و بعد از گذشت کمی از داستان دا دام اره با اون روبه رو میشه تازه بهش محل هم میزاره اه این یه رویاست دیگه خوب زیاد دیگه تو داستان بقیه فرو نرید!!!

2]همینطور میتونید از یک صحنه فانتزی وجذاب برای شروع داستان استفاده کنید مثلا از موجودات فراطبیعی یا مکان های فانتزی و رویایی استفاده کنید مثلا دختری با بال های سفید ظاهر میشه ...تو میتونی ...تو باید به من کمک کنی
_منو بیاد میاری
_[چشم هاش باز میشه] نه این امکان نداره
_نه نه نه [صدای اون فرد همه جا رو فرا میگیره]
_آسبی از خواب پا میشه لعنتی این دیگه چه خوابی بود ولی قیافش رو انگار بیاد دارم عجیبه ها

3]این روش که در بین رمان نویس ها مرسوم تر هست اینکه شخصیت اول داستان خودتون رو برای مخاطب کنکاش کنید مثلا
اسم من آسِبی هست من آدم درونگرایی هستم و برای این که ظاهرم رو حفظ کنم با همه با مهربانی رفتار میکنم [دندوناش رو به هم فشار میده و دهان خودش رو به حالت افقی باز میکنه (حالتی از تنفر)] درواقع من از همه متنفرم همه فقط میخوان ظاهرشون رو مثل من حفظ کنن بهتر همشون برن به درک قیافمم که تعریفی نداره بله درست حدث زدید من سینگلم
_ولی عقده ای اصلا،هی گفتم اصلا
_اره من همینطور که گفتم عقده ای نیستم
_هدف من رسیدن به چیزی هست که هر مردی ارزوش رو داره
درسته افرین یه حرمسرا پس دشمن من پسرای ناناز و پولدارن، کسایی که از راه رفتنشون هم میشه چندتا داف رو به خودشون جمع کنن [آسِبی عصبانی میشه و کله خودش رو به میز میکوبه] اِه ببخشید کم خونی هم بد دردی هست بعضی موقع این مشکل پیش میاد....

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
#آموزش نویسندگی
بخش دوم:چطور بعد از یک شروع طوفانی رمانمون رو در سطح مکس نگهداریم و مخاطب رو وادار به ادامه دادن کنیم ایا؟

1]حمله به شخصیت اصلی داستان:باید بدونیم که مخاطب از شخصیتی که داره توی یه زندگی ایده ال زندگی میکنه خوششون نمیاد پس تنها راه ما نابود کردن زندگی شخصیت اصلی داستانمون هست و اگر شخصیت اصلی ما تو سری خور و از طبقه ضعیف یا متوسط هست باید به سرعت اون رو وارد مسیر پشرفت کنیم.

2]شخصیت پردازی:اگر شما رمان خود را حول یک شخصیت بیان کنید اگر چه نوشتنش راحت تر هست اما انتقادات هم بیشتر میشه پس باید علاوه بر پردازش شخصیت اصلی پردازش شخصیت های مکمل و منفی هم به خوبی صورت بگیره چون دلیل اصلی که یه شخصیت اصلی میتونه اوج بگیره به قدرت نقش منفی داستان و مکمل های شخیت اصلی داستانومون بستگی داره در واقع هرچه شخصیت منفی داستان ضعیف باشه شخصیت اصلی هم دیده نمیشه.

3]شرایط اجتماعی:بیشتر غول های اقتصادی اول شرایط فرهنگ و نحوی زندگی روزمره، احساسات و.... رو مدنظر قرار میدن وبعد شروع به تولید میکنن با توجه به شرایط اجتماعی که امروز در کشور حاکم هست سعی کنید اگر به سمت رمان درام و غمگین یک دارک اجتماعی میرید باید سریع شخصیت اصلی رو از وسط مشکلات بکشید بیرون چرا؟

-چون بیشتر مردم کشورمون درگیر مشکلات اقتصادی هستن و این درام رو دارن با گوشت واستخونشون درک میکنن پس

سعی کنید اگه درام در ژانرتون هست در کنارش کمدی هم اضافه کنید به یکی یا چندتا از شخصیت های مکمل یا منفی داستان و مخاطبتون رو تو این اوضاع با درام و دارک اجتماعی تنها نزارید.

سعی کنید که از همه نکات گفته شده در این مطلب در رمانتون استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
#آموزش نویسندگی
بخش سوم: چرا نمی تونیم از ژانر ها[درام ، اکشن ، کمدی...] به خوبی در داسانمون استفاده کنیم آیا؟

بیشتر ادما استعدادی در نوشتن ندارن پس باید از نویسندگی صرفه نظر کنن خوب در این باره باید بگم خیر حتما میپرسید چرا

1]موسیقی: گوش دادن به موسیقی باعث دگرگونی حالات میشه پس میتونید از اون در نوشتن استفاده کنید البته من خودم به شخصه موسیقی بی کلام و ملودی ها رو پیشنهاد میدم مثلا میتونید برای نوشتن یه اثر کمدی یه موسیقی رو که با مزه هست انتخاب و بعد شروع به نوشتن کنید بعد متوجه میشد که واقعا پیشرفت کردید.....

2]محیط: محیط ها نقش زیادی در طبع نویسنده دارن و نویسنده های که در محیط شلوغ و پرسرو صدا زندگی میکنن راحت تر میتونن خوشونت رو به رشته تحریر دربیارن در مورد بقیه ژانر ها هم میتونید امتحان کنید....

3]خصله: یه حالت بین خواب و بیداری هست که می تونید چشم هاتون رو ببندید بدنتون رو رها کنید برای این کار میتونید قسمت های مختلف بدن رو تصور و به اون ها دستور بدید اروم و رها باش بعد از پایان اعضا ارامش رو حس میکنید حالا ادامه بدید دنیای اطراف رو تصور کنید حالا تمام موجودات اطراف رو به رنگ نیسی تصور کنید وبعد بدن خودتون رو هم از تصوراتتون حذف کنید حالا شما در دنیایی قرار دارید که خودشون میتونیو هر کاری بکنید هر چیزی که دوست دارید تصور کنید و بعد از یک ربع به ارامی از خصله خارج شید و اون ژانر رو که میخواید بنویسید...

4]مطالعه و مشاهده: بهتره که مانگاها ،مانهواها، مانها و در کل کتاب های مصور انیمه ،انیمیشن ،دونگهوا و در کل پویانمایی و فیلم هایی رو قبل از نوشتن ببینید و بعد شروع به نوشتن کنید:
_در این روش میتونید از هر ژانر یک اثر ببینین و مطالعه کنید و بعد از هر کدوم نکته برداری کنید و فکر کنید که این اثر در این ژانر چطور بهتر میشد و بعد نتایج خودتون رو هم به نکات اضافه کنید...

امیدوارم از این نکات در نوشته هاتون استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
#آموزش نویسندگی
بخش چهارم: لعنتی من تو پردازش شخصیت خودم موندم چطور حالا به پردازش شخصیت های رمانم بپردازم آیا؟

1]مصنوعی نبودن: این مورد اغلب در مورد شخصیت اصلی و منفی داستان پیش نمیاد چون اکثرا نویسنده ها ارادت خاصی به شخصیت اصلی و منفی دارن
_بله درسته شخصیت مکمل و مکمل های منفی هستن که در معرض این خطر قرار دارن یک فرد در طول زندگیش نمی تونه همیشه یک حالت رو بروز بده مثلا همیشه بخنده ایا میشه اما متاسفانه میبینیم که مکمل های که نویسنده ها استفاده میکنن یا همیشه دارن میخنده یا حالتی از کمدی رو دارن این واقعا داره صدای منتقدین رو هم در میاره باید بدونیم هر شخصیتی که بیان میکنید باید در داستان بخنده، گریه کنه، راه بره، غذا بخوره و در کل هرچه که میشه معنی زندگی ،تا داستانتون عده زیادی از شخصیت های مصنوعی رو حمل نکنه.

2]ویژگی: اصلا چطور باید ویژگی های شخصیت های داستانمون رو بیان کنیم؟
_ با هدفی که قراره برای هر یک از شخصیت های داستان بیان کنیم، اگر هدف شخصیت اصلی شما رسیدن به قدرت باشه در حالتی که دشمنای زیادی داره طبیعی هست که بیرحم، بی اعتماد به اطرافیان و... ویژگی های اون شخص باشن.
البته این هم بستگی به نظر هر نویسنده داره .

3]تناسب: هشدار نوشتن مثل شطرنج هست پس هر جمله در رمان حکم حرکت دادن یک مهره رو داره!!!!!
پس سعی کنید هرچه را در مورد مثلا شخصیت اصلی در ابتدا بیان میکنید مد نظر قرار بدید و در ادامه داستان چیزی برخلاف ویژگی های اولیه که خودتون براش بیان کردید به کار نبرید که کلا شخصیت پردازیتون به فنا میره.

دوستان خوبم باید بدونید که مخاطبتون باهوشه پس کمتر اشتباه کنید....سعی کنید از همه نکات گفته شده در نوشتتون استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
#اموزش نویسندگی
بخش پنجم:با افت داستان چکار کنیم؟

1]بازی با ژانر ها:
برای این که مخاطب از اثرتون زده نشه بهتره با ژانر ها بازی کنید هر جا دیدید که دیگه نمیتونید مثلا از اکشن استفاده کنید کمدی رو وارد کنید و یا درام تا مخاطبانی که به خاطر هیجان جذب داستانتون شده افت نکنن.
2]روزمرگی: باید مخاطب رو جوری غرق روزمرگی کنید که مخاطبنتون به پایان داستان فکر کنه در واقع مخاطب هم از این لذت میبره
چون میبینه شخصیت اصلی هم شبیه اون یه زندگی داره میخنده راه میره کار میکنه ولی تنها تفاوتش اینه که برای اون اتفاقات جالب تری میفته که زندگی شخصیت اصلی رو دگرگون میکنه.

3]اضافه و حذف کارکتر: به هرحال هر نویسنده قبل از نوشتن رمانش ریکاوری خوبی از شخصیت های داستانی داره پس بهتره به جای این که همه شخصیت هارو یک باره وارد داستان کنیم هر چند قسمت یکبار این کارو کنیم مثلا اگه قراره در ژانر حرمسرا کارکنید و قراره 5 دختر رو به داستان وارد کنید بهتره این کار رو چند قسمت یکبار انجام بدید.
در مورد حذف کردن باید جایی این کارو کنید که مخاطب اصلا حس نکنه یعنی اول داستان چون هنوز باهاش ارتباط برقرار نکرده یا وقتی که ارتباط عمیقی با اون کارکتر پیدا کرده و باقی داستان رو با حس انتقام با بی خیالی بنویسید.
البته این به نظر هر نویسنده بستگی داره.

امیدوارم این مبحث هم به دردتون خورده باشه......

موضوع نویسنده

Summoned darkness

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
80
818
مدال‌ها
2
#آموزش نویسندگی
بخش ششم:من دارم یه واقعیت رو مینویسم!!!

حتما شما هم دیدی که در پایان بعضی از اثر ها می نویسن بر اساس داستان واقعی!!
آیا این همیشه واقعیت هست باید بگم؛بله،اما همه ی جزئیات هم واقعی هستن در این مورد جوابم منفی خواهد بود اما به نظر این مورد از نویسنده های ایرانی جداست اما واقعا چرا؟
ایا خواننده صرفا دوست داره واقعیت هارو بشنوه؟
یا نویسنده فکر میکنه با وارد کردن تخیلش به واقعیات به اصل موضوع خ*یانت میکنه؟
باید بگم خیر نویسنده های ایرانی استعداد خودشون رو دیر کشف میکنه و وقتی شروع به نویسندگی میکنن که از سن یاد گیری مهارت یعنی از 12-14تا16 نتونستن استفاده کنن هرچند که بحث استعداد جداست.
اما چطور واقعیت هارو بیان کنیم که مخاطب رو در بین انبوه رمان های فانتزی به سمت واقعیت بکشونیم.

1]سبک قلم و فن بیان:در بین سه سبک نوشتن برای رمان و باتوجه به شرایط جامعه و غالب بودن فرهنگ و زبان غرب امکان استفاده از دو سبک علمی و ادبی نه این که وجود نداره ولی برای مخاطب جاذبه نداره،پس تنها سبک در این هجوم فرهنگی غرب سبک عامیانه و خودمانی هست،یعنی همانطور که با هم صحبت میکنم برای یاد گیری این انواع مختلف کافیه یه سرچ ساده کنید.
باید مردم کشور رو به زبان فارسی علاقه مند کنیم،اینم به عنوان یه نویسنده فراموش نکنید.

2]شخصیت های فانتری یا داستان های فانتزی:استفاده از شخصیت های فانتزی خ*یانت به واقعیت داستان نیست اگه ما بتونیم اصل داستان رو در دل تخیل بیان کنیم!!!
مثلا اگه قراره یه رمان عاشقانه بنویسیم چه اشکالی داره دست شخصیت اصلی رو برای رونمایی از خودش بازکنیم،
من آسبی هستم من دوست دارم با همه دوست باشم اما مشکلم اینه که میتونم افکار بقیه رو بخونم یکی از هم کلاسی های اسبی به اون نزدیک میشه.
همکلاسی:سلام خوبی،وای امروز شیک کردی جریان چیه.
اسبی در همین حین ذهن اونو میخونه؛با این قیافه زشتت هرچی بپوشی بازم زشتی نکبت.
اسبی دپرس میشه و حالت افسرده به خودشه میگیره و به صورت ترسناکی میخنده.
-هه هه هه هه...

آخرین ویرایش:
بالا پایین