جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری دیدگاه خاویر ماسکرانو:دوستی‌ام با مسی بیرون از زمین فوتبال است.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط Atilla با نام دیدگاه خاویر ماسکرانو:دوستی‌ام با مسی بیرون از زمین فوتبال است. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 56 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع دیدگاه خاویر ماسکرانو:دوستی‌ام با مسی بیرون از زمین فوتبال است.
نویسنده موضوع Atilla
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Atilla
موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,531
مدال‌ها
2
ماسکرانو، سرمربی اینترمیامی، می‌گوید دوست ندارد ارتباطش با لیونل مسی به مسائل فوتبالی مربوط شود.

اینترمیامی پس از پایان فصل ۲۰۲۴ با تاتا مارتینو به عنوان سرمربی این تیم قطع همکاری کرد و مدیران این باشگاه تصمیم گرفتند که ماسکرانو را به عنوان سرمربی جدید تیم‌شان انتخاب کنند که رابطه بسیار صمیمانه و خوبی هم با مسی دارد.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,531
مدال‌ها
2
این تصمیم در حالی گرفته شد که یکی از مالکان این باشگاه در طول چند ماه گذشته حتی تاکید کرده بود که برای انتخاب سرمربی به صورت جدی با این ستاره آرژانتینی مذاکره کرده و مشورت‌هایی از او گرفته است اما حالا ماسکرانو دوست ندارد که ارتباط دوستانه‌اش با مسی و دیگر ستاره‌های این تیم تاثیری روی کارش بگذارد.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,531
مدال‌ها
2
سرمربی اینترمیامی در این باره به خبرنگاران گفت:« من کسی نیستم که سعی کند چیزی را به زور نشان دهد یا چیزی که نیاز به ثابت کردنش به کسی نیست را به دیگران ثابت کند. در نهایت، مسئله اصلا ارتباط من با لئو نیست. من با لوئیس سوارز، آلبا و بوسکتس هم دوست هستم. دوستی و ارتباط ما بیرون از فوتبال و باشگاه است و همیشه همینطور خواهد بود. همه چیز را با هم قاطی نمی‌کنم.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,531