جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [رازواره] اثر «حورا مستور کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [رازواره] اثر «حورا مستور کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 239 بازدید, 6 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [رازواره] اثر «حورا مستور کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط مستور
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,665
مدال‌ها
7
عنوان: رازواره
ژانر: درام، عاشقانه
نویسنده: حورا مستور
عضو گپ نظارت: (۷)S.O.W
خلاصه:
زحمت دارد! آدم بودن را می‌گویم.
آدم‌هایی که گاه با انتخاب‌های بد، داستان‌های خوبی می‌سازند. آدم‌هایی که با نگاه پر راز و رمز یکدیگر و دل‌هایی که در گروی هم جای می‌گذارند، سرچشمه‌ای گم شده از زندگی را باز‌ می‌گردانند. شاید آدم برای اینکه خودش باشد به بودن و داستان کسی نیاز داشته باشد؛ داستان‌هایی برگرفته از عاشقانه‌هایی پر هیاهو و پیچیده و پر از امید؛ چیزی که به قول بزرگان بسیار مقدس‌تر از زندگی‌ست.

لینک اثر

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
سلام حورای عزیزم رمانت بسیاز زیباس و با اینکه زیاد ازش نگذشته اما من رو حسابی برای خوندن ادامه‌اش کنجکاو کرده امیدوارم موفق باشی و تا آخر عالی پیش بری💕💕💕

مستور

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jan
43
570
مدال‌ها
2
سلام حورای عزیزم رمانت بسیاز زیباس و با اینکه زیاد ازش نگذشته اما من رو حسابی برای خوندن ادامه‌اش کنجکاو کرده امیدوارم موفق باشی و تا آخر عالی پیش بری💕💕💕
سلام سایه جون مرسی از انرژی خوب و نظرت شیرینوم ایشالله تا آخر همراهی خوبتو داشته باشم🫂❤️

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,930
35,490
مدال‌ها
3
سلام
از شروع رمانت خیلی لذت بردم
توصیفات دقیقی داشت افسردگی راز خوب دراومده بود
من که لذت بردم و مشتاق ادامه اش هستم
موفق باشی💜

مستور

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jan
43
570
مدال‌ها
2
سلام
از شروع رمانت خیلی لذت بردم
توصیفات دقیقی داشت افسردگی راز خوب دراومده بود
من که لذت بردم و مشتاق ادامه اش هستم
موفق باشی💜
ممنونم دردانه عزیزم خوشحالم که همراهی صمیمانه و درجه یکتو دارم❤️❤️

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,434
مدال‌ها
2
سلام حورای قشنگم
گلم رمان شما از اون دسته رمان‌هایی که احوالیات رو با زیباترین تشبیهات بیان می‌کنه و کاملا میشه شخصیت رمان رو با توصیفات زیبای شما تصور کرد و بازی با کلمات زیبا درمتن رمان عالیه‌ و برای خواننده جذب کننده.
با ارزوی قلمی مانا برای شما نویسنده‌ی خوش قلم.🌹🧿

مستور

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jan
43
570
مدال‌ها
2
سلام حورای قشنگم
گلم رمان شما از اون دسته رمان‌هایی که احوالیات رو با زیباترین تشبیهات بیان می‌کنه و کاملا میشه شخصیت رمان رو با توصیفات زیبای شما تصور کرد و بازی با کلمات زیبا درمتن رمان عالیه‌ و برای خواننده جذب کننده.
با ارزوی قلمی مانا برای شما نویسنده‌ی خوش قلم.🌹🧿
سلام بانو خیلی خیلی از انرژی خوبتون ممنونم❤️❤️🌹🌹

بالا پایین