جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری رسمی: نونو اسپریتو سانتو سرمربی تاتنهام شد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط *SHAKIBAgh* با نام رسمی: نونو اسپریتو سانتو سرمربی تاتنهام شد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 182 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع رسمی: نونو اسپریتو سانتو سرمربی تاتنهام شد
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *SHAKIBAgh*
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2

کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,328
مدال‌ها
5

رسمی: نونو اسپریتو سانتو سرمربی تاتنهام شد

باشگاه تاتنهام اعلام کرد که نونو اسپریتو سانتو، مربی پرتغالی، به عنوان سرمربی جدید این باشگاه منصوب شده است.

تاتنهام که بعد از اخراج ژوزه مورینیو در اواخر فصل گذشته، به طور موقت رایان میسون را به عنوان سرمربی انتخاب کرده بود، بعد از مطرح شدن گزینه های مختلف، سرانجام اسپریتو سانتو را به عنوان سرمربی جدید معرفی کرد.
پیش از این از آنتونیو کونته و جنارو گتوزو به عنوان گزینه های تاتنهام نام برده می شد و حتی گفته می شد ممکن است مائوریسیو پوچتینو بار دیگر روی نیمکت این تیم تیم لندنی بنشیند.
نونو اسپریتو سانتو که در چهار فصل اخیر هدایت وولوز را برعهده داشت، با این تیم نتایج خوبی کسب کرد و دو فصل پیاپی این تیم را به رتبه هفتم لیگ برتر رساند؛ هرچند فصل اخیر رقابت ها را در رتبه سیزدهم به پایان رساندند.

01618214.jpg

او به سایت رسمی تاتنهام گفت:" وقتی تیمی با چنین کیفیت و استعدادی دارید، می خواهید باعث افتخار و خوشحالی هواداران بشوید. این افتخار و لذتی بزرگ است. من خوشحالم و منتظرم تا کارم را شروع کنم. ما هیچ روزی را نباید از دست بدهیم و باید فورا کارمان را شروع کنیم؛ پیش فصل ما از چند روز دیگر آغاز می شود.

دنیل لوی، رئیس باشگاه تاتنهام، هم در مورد انتخاب نونو اسپریتو گفت:" باید از هواداران‌مان برای صبوری شان در طول پروسه انتخاب سرمربی تشکر کنیم. من قبلا در مورد نیازمان برای بازسازی DNA فوتبال هجومی و سرگرم‌کننده‌مان صحبت کردم و معتقدم که نونو کسی است که می تواند گروه بازیکنان بااستعداد ما را زیر بال و پر بگیرد و تیمی استثنایی بسازد."

منبع: ورزش سه

بالا پایین