- Jul
- 3,044
- 14,179
- مدالها
- 9
پنجمین رشته از رشته های پردرآمد هنر که میخوایم در موردش صحبت کنیم چیزی نیست جز عکاسی!
امروزه با ظهور فناوریهای جدید در دوربینهای عکاسی دیجیتال و همچنین دوربینهای عکاسی تلفنهای همراه، علاقهی افراد به عکاسی هم بیشتر شده.
بنابراین خیلیها به این فکر میکنن که ادامهی مسیر تحصیلی و شغلیشون رو توی حوزهی عکاسی طی کنن.
امروزه عکاسی، تقاضای زیادی داره و یکی از رشتههای پردرآمد محسوب میشه.
آیا رشته عکاسی مناسب من هست؟
اگر همیشه تو اون آدم پایهای هستی که توی جمعها و دورهمیها شروع میکنه به عکس گرفتن از محیط یا دیگران، و یا مطالب و اخبار مربوط به حوزهی عکاسی و دوربینهای دیجیتال رو دنبال میکنی، این رشته برای تو هست!
گرایشهای رشته عکاسی
رشته عکاسی توی مقطع کارشناسی، هیچ گرایشی نداره و تمام دانشجویان این رشته باید دروس مشخصی رو بگذرونن.
آیا رشته عکاسی آزمون عملی و مصاحبه داره؟
آزمون رشته عکاسی، بیشتر حالت مصاحبه داره و شما باید با یک الی چند نفر گفتگو داشته باشید.
راستی میدونستی در پایه نهم هم میتونستی رشته عکاسی رو انتخاب کنی؟
برای تحصیل توی رشته عکاسی باید چه تواناییهایی رو در خودم تقویت کنم؟
اگر میخوای یه عکاس حرفهای و متخصص باشی بهتره که این تواناییها رو تقویت کنی:
تیزبینی
تنظیم نور و موقعیت برای گرفتن عکس عالی
خلاقیت
صبر و تمرکز
آشنایی با اصول و فنون عکاسی
دنبال کردن اخبار تکنولوژی دوربینها
شناخت کافی از انواع و اجزای دوربینها و لنزها
عملکرد سریع
آشنایی با صنعت مد و مدلینگ
بعد از فارغالتحصیلی، توی چه عناوین شغلی میتونم فعالیت داشته باشم؟
فارغالتحصیل رشته عکاسی، میتونه توی حوزههای متفاوتی فعالیت کنه. برخی از اونها این موارد هستن:
تدریس عکاسی
عکاسی خبری و ورزشی
عکاسی مجلسی
عکاسی تجاری و صنعتی
عکاسی از چهره
فروش عکس به صورت آنلاین و دلاری
عکاسی تبلیغاتی
عکاسی محصولات
راهاندازی و مدیریت استودیو حرفهای عکاسی
چقدر میتونم از رشته عکاسی درآمد داشته باشم؟
کسب درآمد از رشته عکاسی، مثل سایر رشتههای هنری، به میزان تخصص و دانش فرد و همچنین خلاقیت و بازاریابی فرد بستگی داره.
عکاسها هم مثل طراحان گرافیک ممکنه توی چند حوزه فعالیت کنن و به کسب درآمد بپردازن و یا ممکنه فقط روی یک حوزه به صورت تخصصی فعالیت کنن.
به لطف ظهور و پیشرفت تکنولوژی و فضای وب، امروزه یکی از پردرآمدترین و بهترین راههای کسب درآمد از رشته عکاسی، فروش عکس به صورت آنلاین و کسب درآمد دلاری هست!
عکاسان زیادی از این طریق کسب درآمد میکنن و افراد زیادی هم عکسهای این افراد رو خریداری میکنن.
چرا؟ چون تمام کسب و کارها و اشخاص به عکس نیاز دارن!
به عنوان مثال عکسهایی که بین مطالب این صفحه مشاهده میکنی هم توسط عکاسان حرفهای تهیه شدن!
پس بازار بسیار داغ و عالی داره!
بسته به علاقت میتونی توی یک یا چند حوزه فعالیت کنی و کمکم میزان درآمدت رو افزایش بدی.
امروزه با ظهور فناوریهای جدید در دوربینهای عکاسی دیجیتال و همچنین دوربینهای عکاسی تلفنهای همراه، علاقهی افراد به عکاسی هم بیشتر شده.
بنابراین خیلیها به این فکر میکنن که ادامهی مسیر تحصیلی و شغلیشون رو توی حوزهی عکاسی طی کنن.
امروزه عکاسی، تقاضای زیادی داره و یکی از رشتههای پردرآمد محسوب میشه.
آیا رشته عکاسی مناسب من هست؟
اگر همیشه تو اون آدم پایهای هستی که توی جمعها و دورهمیها شروع میکنه به عکس گرفتن از محیط یا دیگران، و یا مطالب و اخبار مربوط به حوزهی عکاسی و دوربینهای دیجیتال رو دنبال میکنی، این رشته برای تو هست!
گرایشهای رشته عکاسی
رشته عکاسی توی مقطع کارشناسی، هیچ گرایشی نداره و تمام دانشجویان این رشته باید دروس مشخصی رو بگذرونن.
آیا رشته عکاسی آزمون عملی و مصاحبه داره؟
آزمون رشته عکاسی، بیشتر حالت مصاحبه داره و شما باید با یک الی چند نفر گفتگو داشته باشید.
راستی میدونستی در پایه نهم هم میتونستی رشته عکاسی رو انتخاب کنی؟
برای تحصیل توی رشته عکاسی باید چه تواناییهایی رو در خودم تقویت کنم؟
اگر میخوای یه عکاس حرفهای و متخصص باشی بهتره که این تواناییها رو تقویت کنی:
تیزبینی
تنظیم نور و موقعیت برای گرفتن عکس عالی
خلاقیت
صبر و تمرکز
آشنایی با اصول و فنون عکاسی
دنبال کردن اخبار تکنولوژی دوربینها
شناخت کافی از انواع و اجزای دوربینها و لنزها
عملکرد سریع
آشنایی با صنعت مد و مدلینگ
بعد از فارغالتحصیلی، توی چه عناوین شغلی میتونم فعالیت داشته باشم؟
فارغالتحصیل رشته عکاسی، میتونه توی حوزههای متفاوتی فعالیت کنه. برخی از اونها این موارد هستن:
تدریس عکاسی
عکاسی خبری و ورزشی
عکاسی مجلسی
عکاسی تجاری و صنعتی
عکاسی از چهره
فروش عکس به صورت آنلاین و دلاری
عکاسی تبلیغاتی
عکاسی محصولات
راهاندازی و مدیریت استودیو حرفهای عکاسی
چقدر میتونم از رشته عکاسی درآمد داشته باشم؟
کسب درآمد از رشته عکاسی، مثل سایر رشتههای هنری، به میزان تخصص و دانش فرد و همچنین خلاقیت و بازاریابی فرد بستگی داره.
عکاسها هم مثل طراحان گرافیک ممکنه توی چند حوزه فعالیت کنن و به کسب درآمد بپردازن و یا ممکنه فقط روی یک حوزه به صورت تخصصی فعالیت کنن.
به لطف ظهور و پیشرفت تکنولوژی و فضای وب، امروزه یکی از پردرآمدترین و بهترین راههای کسب درآمد از رشته عکاسی، فروش عکس به صورت آنلاین و کسب درآمد دلاری هست!
عکاسان زیادی از این طریق کسب درآمد میکنن و افراد زیادی هم عکسهای این افراد رو خریداری میکنن.
چرا؟ چون تمام کسب و کارها و اشخاص به عکس نیاز دارن!
به عنوان مثال عکسهایی که بین مطالب این صفحه مشاهده میکنی هم توسط عکاسان حرفهای تهیه شدن!
پس بازار بسیار داغ و عالی داره!
بسته به علاقت میتونی توی یک یا چند حوزه فعالیت کنی و کمکم میزان درآمدت رو افزایش بدی.