- Jun
- 13,759
- 32,198
- مدالها
- 10
عنوان: اوتاکو |
نویسنده: پردیس نیک نام |
ژانر: عاشقانه، اجتماعی، جنایی |
خلاصه: آهوا دختر جوانی است که با عنوان لیدر یک تیم برای بازی همیشه حاضر است، اعضای بینام و نشان تیم همراه او ناخواسته گرفتار مشکلات یکدیگر میشوند، تضاد ادیان آنها برای جامعه اگر چه ناخوشایند است و برخورد های اشتباهی در پیش دارد، اما همه آنها زیر سایه هویت های دیگری زندگی میکنند و نیمه واقعی خود را از مردم پنهان میکنند، با جبر یک تصادف بر حسب اتفاق آروکو مرد جوانی است که حکم بازی را تغییر داده و ناخواسته مسیر زندگی گروه اوتاکو عوض میشود اما این همهی داستان نیست … |
تکهای از اثر: تکیه از در آهنی برداشتم دست هایم هنوز پشت کمرم به یکدیگر وصل بود. حالا که دیگر دری نبود که به آن تکیه کنم در همان حالت فقط پنجه مشت کردم که دست های بازم مسخره به نظر نرسد. دو طاق فیروزه ای از دل فرورفتگی بافت سنتی خانه و در های باریک و آبی رنگش بیرون زده بود و جلوه ی خاصی به ایوان های پهن و پله های کوتاهش داده بود. برگ خشکی از شاخه افتاد و به شانه ام خورد. خیلی راحت سر خورد و روی زمین افتاد. مکث کردم. از برگ نگاهم را بالا کشیدم و به درخت کنارم نگاه کردم. برگ سقوط کرده متعلق به یک درخت انجیر بود. درست در زمانی که نیاز به دیدن درخت های پر از شکوفه داشتم که روحم تازه شود زکریا خانه ای برایم در نظر گرفته بود که حالم را خراب تر کند. کلافه نفسم را بیرون دادم از کنار برگ خشکیده رد شدم. |
لینکها:![]() دانلود رمان اوتاکو از پردیس نیک کام - رمان بوکآهوا دختر جوانی است که با عنوان لیدر یک تیم برای بازی همیشه حاضر است، اعضای بینام و نشان تیم همراه او ناخواسته گرفتار مشکلات یکدیگر میشوند، تضاد ادیان آنها برای جامعه اگر چه ناخوشایند است و برخورد های اشتباهی در پیش دارد، اما همه آنها زیر سایه هویت های دیگری زندگی میکنند و نیمه واقعی خود را...
![]() |