جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [ رمان برکه‌ی مرغابی‌ها] اثر «Lili.khnom کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط ida با نام [ رمان برکه‌ی مرغابی‌ها] اثر «Lili.khnom کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 571 بازدید, 18 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [ رمان برکه‌ی مرغابی‌ها] اثر «Lili.khnom کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع ida
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ~swampflower~

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
نام: جانم نام داستان شما در مقابل اینکه زیبایی خودش رو داره اندکی ساده و از نظر شخص بنده جذاب نیست، شاید با یکسری تغییرات سر دستی بشه نام جالبی خلق کرد، اما اکثر نویسنده ها و... اواسط یا اواخر رمان دلیل قانع کننده‌ای برای انتخاب این اسم میارن منتظر دلیل جذاب هستم👍
جلد و ژانر: ژانر ها خوب به کار رفته اما جلد با ژانر اجتماعی هم‌خوانی نداره جانم.
خلاصه: خلاصه از نظر من بی ربطه به ژانر و جلد پ فقط با اسم رمان همخوانی داره!
رمان دارای آغاز و مقدمه خوبی بود و توانایی جذب خواننده رو داشت.
یه سری ایرادات نگارشی در متن هست که باید ویرایش بشه
نویسنده عزیزم باتوجه به چیزی که من خوندم این رمان جا برای پیشرفت داره، مثلاً بهتره اوایل همش بر پایه مونولوگ پیش نمیرفت، ساده بگم جانم، رمانت در کنار زیبایی و قلمت در کنار جذابیش جا برای بهتر ‌و حتی عالی شدن قلمت هم هست:)
سخن آخر: چیزی که من گفتم نظر شخصی من بود، ولی بهت قول میدم قلم زیبات رو میتونی بیشتر درخشان کنی:)

بهاره بانو

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
989
7,937
مدال‌ها
3
درود
خسته نباشی عزیزم.

عنوان: میتونم بگم واقعا عالیه و جذب خودش رو داره.
مقدمه: بهتره که اضافه کنید زیبا.
خلاصه: عالی بود و به داستان میخورد.
سیر داستان: عالی و به جا بود.
ایراد نگارشی: به چشم نمیومد.
دیالوگ ها و مونولوگ ها: به جا و منظم استفاده شده بود.
درکل عالی بود قشنگم. موفق و موید باشی.

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,553
27,252
مدال‌ها
9
سلام گلم.
عنوانِ نو و قشنگی داشتی که مخاطب رو جذب میکرد و ساده بود. در واقع اسم متفاوتی بود.
جلدت تقریبا با رمان هماهنگ بود اما میشد جلد بهتری انتخاب کرد. جلد با اسم هماهنگ نبود.
رمان مقدمه نداشت.
خلاصه‌ای متناسب با رمان داشت. به صورت تشبیه و اشاره شده به داستان رمان بود. تشبیه زیبایی داشت.
گرچه آغاز رمان احساسات کمی داشت اما واقعا قشنگ بود و جذاب. در واقع مخاطب رو جذب می‌کرد.
آغاز خوبی داشت در کل. روند رمان هم مناسب بود. لحن ادبی کاملا رعایت شده بود. ایرادات نگارشی نداشت بعد از پارت های اولیه احساسات توی رمان کاملا حس میشد

ماهبانو

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,706
2,144
مدال‌ها
4
سلام.
عنوان رمان: دو کلمه‌ای و ساده، خواننده در طول داستان به دنبال ارتباط داستان با عنوان هست.
جلد: عاشقانه و زیبا اما ارتباطی با نام یا ژانر نداشت.
خلاصه: اندازه خوب و ادبی. کلمات ساده و ترکیب خوب.
مقدمه: چیزی با عنوان مقدمه نبود ولی ابتدای پارت اول توصبحات ادبی زیبایی بود.
ژانر: ژانر اجتماعی درست و بجا بود. توصیه میشه ژانر ترکیبی هم استفاده بشه.
اغاز: مبهم و ترغیب کننده.
توصیفات: درباره فضا و اشخاص به خوبی عمل شده بود. ولی بهترین توصیفات درباره شخصیت داستان بود که باعث شناخت خوب خواننده از شخصیت می‌شد.
توصیفات صدا زیاد دیده نشد.
سیر داستان: خوب بود. نه کند و نه تند.
علایم نگارشی:
اصلا چنین علایمی دیده نشد. و در گفتگوهای شخضیت‌ها سرخط- رعایت نشده بود و در گفتگو شخصی خود شخصبت داستان با خودش هم علامت درست استفاده نشده بود و نیم فاصله هم تو پارت های اول دیده شد و در پارت های میانی و انتهایی کمتر بود.
توصیه میشه یک ویرایش کلی برای علایم نگارشی انجام بشه.
اندازه پارت ها هم کم بود طبق قائده هر پارت ۴۰ خط نبود. هر دو پارت در هم ادغام بشن بهتر میشه.

در پایان قلم خوب و توانایی دارید. امیدوارم شاهد موفقیت‌های روز افزونتان باشیم.

~swampflower~

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Jul
924
3,501
مدال‌ها
3
نویسنده خوش قلم ما خانوم لیلی عزیز خسته نباشی
افتخار آشنایی نداشتم ، آخه نقدهارو پاسخ ندادی واسم سوال شد گلم !! 🌷 🥰

Lili.khnom

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
334
1,210
مدال‌ها
2
نویسنده خوش قلم ما خانوم لیلی عزیز خسته نباشی
افتخار آشنایی نداشتم ، آخه نقدهارو پاسخ ندادی واسم سوال شد گلم !! 🌷 🥰
سلام و درود به دوستان عزیز
اول از همه بخاطر وقتی که برای خواندن نوشته‌ها گذاشتین تشکر می‌کنم🌷 دوم هم اینکه بخاطر نقد‌ها و پیشنهاداتتون ممنونم. بله رمان به میزان زیادی احتیاج به ویرایش داره و اگه برای خواندن رمان اذیت شدین صمیمانه عذر می‌خوام.
دوست عزیزی گفتن خیلی از فعل گفت استفاده کردم من هم با ایشون موافق هستم و تلاش می‌کنم این نقض رو جبران کنم. در رابطه با ژانر رمان هم درست می‌فرمایید و احتیاج به ژانر اضافه ای هم داره. من نقد همه‌ی عزیزان را مطالعه کردم و متوجه اشتباهات نویسندگی که داشتم شدم. بنده هنوز در این زمینه بی تجربه هستم و پر خطا و پیشنهادات دوستان عزیز برای من بسیار ارزشمند هستند و در آینده هم اگر نقدی هم داشتین بسیار خوشحال میشم من را در جریان قرار بدین باتشکر🌷

~swampflower~

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Jul
924
3,501
مدال‌ها
3
سلام و درود به دوستان عزیز
اول از همه بخاطر وقتی که برای خواندن نوشته‌ها گذاشتین تشکر می‌کنم🌷 دوم هم اینکه بخاطر نقد‌ها و پیشنهاداتتون ممنونم. بله رمان به میزان زیادی احتیاج به ویرایش داره و اگه برای خواندن رمان اذیت شدین صمیمانه عذر می‌خوام.
دوست عزیزی گفتن خیلی از فعل گفت استفاده کردم من هم با ایشون موافق هستم و تلاش می‌کنم این نقض رو جبران کنم. در رابطه با ژانر رمان هم درست می‌فرمایید و احتیاج به ژانر اضافه ای هم داره. من نقد همه‌ی عزیزان را مطالعه کردم و متوجه اشتباهات نویسندگی که داشتم شدم. بنده هنوز در این زمینه بی تجربه هستم و پر خطا و پیشنهادات دوستان عزیز برای من بسیار ارزشمند هستند و در آینده هم اگر نقدی هم داشتین بسیار خوشحال میشم من را در جریان قرار بدین باتشکر🌷
عزیزم بزار اعتراف کنم🥰
رمان جذابت سومین رمان بود که من به عنوان یه خواننده نه منتقد، افتخار نظر دادن داشتم
ولی خیلی داستانش برام جذابه....واس همین دوس داشتم گپی اینجا داشته باشیم.
من عذر میخام وتشکردارم از پیام پراز محبتت واسه همگی *☆♡
دراوج ببینمت لیلی جان ✍️ 🪐🕊️☘️🧚‍♂️🌹

Lili.khnom

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
334
1,210
مدال‌ها
2
عزیزم بزار اعتراف کنم🥰
رمان جذابت سومین رمان بود که من به عنوان یه خواننده نه منتقد، افتخار نظر دادن داشتم
ولی خیلی داستانش برام جذابه....واس همین دوس داشتم گپی اینجا داشته باشیم.
من عذر میخام وتشکردارم از پیام پراز محبتت واسه همگی *☆♡
دراوج ببینمت لیلی جان ✍️ 🪐🕊️☘️🧚‍♂️
خیلی ممنونم عزیزدلم💐🌹

بالا پایین