جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران رمان بی‌هویت اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط 𝗧𝗪𝗗 با نام رمان بی‌هویت اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 301 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع رمان بی‌هویت اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک
نویسنده موضوع 𝗧𝗪𝗗
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Tara Motlagh
موضوع نویسنده

𝗧𝗪𝗗

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
66
685
مدال‌ها
2
خلاصه:
شک دارم که لازم باشد کسی این را بداند؛ امّا اگر موجودی که پیام می‌فرستد خیلی خشن نیست، بلکه بیشتر تهمت‌زن و کفرگو است، یک جن‌گیر را خبر کنید؛ اگر موجود تسخیرکننده تهدیدآمیز و خشن است، خانه را ترک و پلیس را خبر کنید؛ سپس به سراغ یک جن‌گیر بروید.
در هر دو صورت فوراً درخواست کمک کنید؛ امّا هیچ‌وقت، تأکید می‌کنم! هیچ‌وقت در کنار فردی که تسخیر شده، تنها نمانید...!
نقدی؟ نظری؟

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,666
مدال‌ها
7
درود و خسته نباشید به نویسنده عزیز
اول از همه بابت قلم خوب و روونتون بهتون تبریک میگم
خلاصه‌تون بسیار جذابه و کاملا متناسب با ژانر انتخابیتون یعنی ژانر ترسناک هست و به خوبی خواننده رو جذب می‌کنه
مقدمه هم همینطور فقط دو سه خطی بیشتر از حد استاندارد یعنی ۹ خط هست
شروعتون جالب و در عین حال جذابه و به اندازه کافی در خواننده ابهام ایجاد می‌کنه که بخواد اون رو با داستانتون همراه کنه
فقط یه سری نکات به ذهنم میرسه
در متن از نقطه ویرگول خیلی زیاد و در جاهای نامناسب استفاده کردین. جاهایی که یا اصلا نیازی به هیچ علامت نگارشی‌ای نیست یا اگه هست نقطه ویرگول نباید باشه.
قهرمان داستان در ابتدا در بیابان به هوش میاد. توصیفاتتون از وضعیت اون در هنگام به هوش اومدن و دیدن وضعیت خودش و مکانی که توش قرار گرفته خوب هستن اما کافی نیستن و جای کار بیشتری دارن.
مثلا شما به زخم‌های پاش اشاره کردین و خون‌های خشک شده کف دست‌هاش و همینطور به التهابات روی بدنش
نظر من اینه که این التهابات رو هم کاملتر توصیف کنین. با پارگی‌های رکابی‌ای که به تن داره یا لک خونی که روی رکابی سفیدش دیده میشه، خارهایی که هنوز توی تنشه و...
توصیف بیابان هم کافی نیست. کمی بیشتر از فضای بیابان بگین تا خواننده بتونه کاملا خودش را در شرایط قهرمان داستانتون حس کنه
"از تک‌تک کلماتم کلافگی می‌بارید"
این جمله شما بیشتر برای زمانی جمله مناسبی هست که راوی شما سوم شخص باشه. قهرمان داستان شما تو اون وضعیت نمی‌تونه به کلماتی که داره میگه فکر کنه و به کلافگی‌ای که در اون‌ها مشخصه اشاره کنه بهتره این کلافگی رو در احوال قهرمانتون جوری توصیف کنین که خواننده به خوبی باورش کنه
و درباره اون صدای عجیب که در آخرین پارتی که قرار دادین نوشتین
صدا رو توصیف کنین. این صدای عجیب شبیه به چه صداییه یا چه تناژی داره بمه، خش‌داره، محکمه، آرومه، زیره یا...
با اینکه به قول خودتون تجربه چندانی در نوشتن ندارین اما قلم خوبی دارین. اکثر ما هم مثل شما تازه‌کاریم و در پی پیشرفت. براتون آرزوی موفقیت می‌کنم و منتظر ادامه داستانتون هستم🫡🍀

بالا پایین