جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی رمان تب یخ زهرا احسان منش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط aliasghar با نام رمان تب یخ زهرا احسان منش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 203 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع رمان تب یخ زهرا احسان منش
نویسنده موضوع aliasghar
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط aliasghar
موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
معرفی رمان تب یخ زهرا احسان منش
رمان تب یخ زهرا احسان منش.jpg
اسم رمان: تب یخ
به قلم: زهرا احسان منش
قیمت چاپ: 60000 تومان
تعداد صفحات: 636
خلاصه‌ای از اثر:
بدتر از همه، اعتیاد به آدمهاست. اگر ترک مخدرها بدن درد می آورد و ترک محرکها روح را کلافه میکند. ترک آدمها، عین قبض روح است. انگار که روحت را از جسمت بکشند بیرون، درش را باز کنند، آدم تویش را بیاورند بیرون و بعد با کلی حوصله و پینه به هم وصله اش کنند و دوباره بفرستند توی جسمت. روحی هم که وصله پینه داشته باشد که دیگر روح نمی شود. . خودم را نمی توانم گول بزنم. دلم، تنگ دنیاست. دلم می خواهد بایستم بالای سرش و تا خود صبح خیره شوم توی صورت قشنگش و او دلش گرم من، راحت بخوابد و آرام نفس بکشد. بدون اینکه توی خواب هق بزند و دل من را آواره کند. این دلتنگی عجیبی که بی خوابم کرده، من را میترساند از اینکه به دنیا اعتیاد پیدا کرده باشم.

بالا پایین