جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی رمان رقص واژه ها نرگس حسینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط aliasghar با نام رمان رقص واژه ها نرگس حسینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 460 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع رمان رقص واژه ها نرگس حسینی
نویسنده موضوع aliasghar
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط aliasghar
موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
معرفی رمان رقص واژه ها نرگس حسینی
رمان رقص واژه ها نرگس حسینی.jpg
اسم رمان: رقص واژه ها
به قلم: نرگس حسینی
قیمت چاپ: 49500 تومان
تعداد صفحات: 403
خلاصه‌ای از اثر:
با صدای دلنشین و مبهم موسیقی بی کلام به سمت کولر می چرخم . همان صدای نامفهوم همیشگی خاطره انگیز. آهنگی که راه خود را از گوشم به قلبم باز می کند و چون دست های نوازشگری روح و جانم را به بازی می گیرد و احساس من همگام با این تغییرات پیش می رود.گیره موهایم را باز می کنم و با چند حرکت موها را در هوا به رقص در می آورم. نیم رو به سمت آینه می چرخم و با دیدن هایلایت های زیبا در لابه لای موهای بلندم به تصویرم در آینه می گویم: ای آینه من بهترم یا آرش؟ صدایم را کلفت می کنم و به خود پاسخ می دهم: صد البته تو بهتری و سر تری! نگوووووو آینه ... اون برام خیلی عزیزه. یک دفعه به خودم می آیم: عزیزه؟نه...نیست....منفوره!

بالا پایین