جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد آثار کاربران رمان:زخم ناسور

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط سایه مولوی با نام رمان:زخم ناسور ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 600 بازدید, 9 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع رمان:زخم ناسور
نویسنده موضوع سایه مولوی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایه مولوی

آیا رمانم مورد پسندتان هست؟

• بله.

رای: 4 100.0%
  • خیر.

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    4
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,004
14,348
مدال‌ها
2
معرفی و نقد رمان(زخم ناسور)اثر(saye)کاربر انجمن رمان بوک
رمان:زخم ناسور
اثر:saye
ژانر:عاشقانه
خلاصه:این رمان داستان زندگی فردیست که پس از پشت سر گذاشتن مشکلات به دنبال یک فرصت دوباره برای شروع یک زندگی جدید است اما این‌بار و در زندگی جدیدش هم دچار چالش‌ها و سختی‌هایی می‌شود که...

لینک اثر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,803
47,104
مدال‌ها
7
سایه عزیزم
سلام
تم رمانت رو دوست دارم، قلم خوبی هم داری، کشمکش‌های درونی و بیرونی خوبی رو تونستی تو سیر رمانت ایجاد کنی و همینطور شخصیت‌پردازی درونی که خیلی خوب اتفاق افتاده و خواننده می‌تونه به‌خوبی برای هر شخصیت اخلاق‌ خاصی رو در نظر بگیره
فقط چند تا نکته از دید یک منتقد
شروع رمانت با یک تعلیق خوب شروع میشه اما تقریبا هیچ توصیف مکان یا صدایی وجود نداره در حالی‌که به‌صورت بالقوه و طبق روندی که داره باید داشته باشه
البته تقریبا میشه گفت تا جایی که پارت گذاشتی توصیفات چندان وجود ندارن،
درباره توصیف احساسات هم می‌تونم بگم خوبه اما می‌تونه بیشتر هم باشه
همینطور درباره شخصیت‌پردازی بیرونی که چندان صورت نگرفته مثلا از گفت‌وگو‌های رویا و منا متوجه اندام لاغر ایمان و در عوض چاقی برادرش میشیم اما چیز بیشتری درباره‌شون وجود نداره یا شخصیت‌های دیگه
عدم وجود این توصیفات و شخصیت‌پردازی‌ها سیر رمان رو تند کرده اما چیزی که باعث شده سیر رمانت خیلی بیشتر از اون‌چیزی که به‌خاطر توصیفات و شخصیت‌پردازی باشه، سیر سریع‌تری داشته باشه پرش از اتفاقاته
برای مثال در پارت دوم
کالسکه هانا را جلوتر برد و خودش برای برداشتن بسته مرغ ایستاد،خرید رفتن با وجود هانا که مدام شیطنت و بهانه‌گیری می‌کرد سخت بود
دستمال را حرصی و محکم روی میز شیشه ای کشید
شما در یک پاراگراف رویا رو در حال انجام دو کار نشون میدی
رویایی که در حال خرید کردنه
و رویایی که در حال تمیز کردن خونه‌اس
مخاطب بدون اینکه هیچ فاصله زمانی و مکانی رو ببینه وارد صحنه بعد میشه و این قطعا خواننده رو سردرگم می‌کنه
لبخند اجباری به ریما زد و رویش را برگرداند
و یا در صحنه‌ای که حضور خانواده ایمان به خونه اونهاس، هیچ توضیح و توصیفی در این‌باره وجود نداره و فقط با توضیح اینکه ریما نگاهش بده خواننده متوجه میشه که خانواده ایمان وارد شدن
صحنه‌ها، مکان‌ها و زمان‌های متفاوت نیاز به توضیح و توصیف دارن تا برای خواننده مشخص بشه که چه اتفاقی داره می‌افته
و نکته دیگه این‌که حتما بین فواصل زمانی و مکانی داستانت از *** برای جدا کردن قسمت‌های مختلف استفاده کن
و آخرین نکته اینکه به‌نظر میاد که در متن رمانت نیم‌فاصله‌ها و فاصله‌ها چندان رعایت نشدن که بهتره حتما با ناظر رمانت صحبت کنی تا راهنماییت کنه
برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم
قلمت مانا🌹

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Kiana'
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,004
14,348
مدال‌ها
2
سایه عزیزم
سلام
تم رمانت رو دوست دارم، قلم خوبی هم داری، کشمکش‌های درونی و بیرونی خوبی رو تونستی تو سیر رمانت ایجاد کنی و همینطور شخصیت‌پردازی درونی که خیلی خوب اتفاق افتاده و خواننده می‌تونه به‌خوبی برای هر شخصیت اخلاق‌ خاصی رو در نظر بگیره
فقط چند تا نکته از دید یک منتقد
شروع رمانت با یک تعلیق خوب شروع میشه اما تقریبا هیچ توصیف مکان یا صدایی وجود نداره در حالی‌که به‌صورت بالقوه و طبق روندی که داره باید داشته باشه
البته تقریبا میشه گفت تا جایی که پارت گذاشتی توصیفات چندان وجود ندارن،
درباره توصیف احساسات هم می‌تونم بگم خوبه اما می‌تونه بیشتر هم باشه
همینطور درباره شخصیت‌پردازی بیرونی که چندان صورت نگرفته مثلا از گفت‌وگو‌های رویا و منا متوجه اندام لاغر ایمان و در عوض چاقی برادرش میشیم اما چیز بیشتری درباره‌شون وجود نداره یا شخصیت‌های دیگه
عدم وجود این توصیفات و شخصیت‌پردازی‌ها سیر رمان رو تند کرده اما چیزی که باعث شده سیر رمانت خیلی بیشتر از اون‌چیزی که به‌خاطر توصیفات و شخصیت‌پردازی باشه، سیر سریع‌تری داشته باشه پرش از اتفاقاته
برای مثال در پارت دوم

شما در یک پاراگراف رویا رو در حال انجام دو کار نشون میدی
رویایی که در حال خرید کردنه
و رویایی که در حال تمیز کردن خونه‌اس
مخاطب بدون اینکه هیچ فاصله زمانی و مکانی رو ببینه وارد صحنه بعد میشه و این قطعا خواننده رو سردرگم می‌کنه

و یا در صحنه‌ای که حضور خانواده ایمان به خونه اونهاس، هیچ توضیح و توصیفی در این‌باره وجود نداره و فقط با توضیح اینکه ریما نگاهش بده خواننده متوجه میشه که خانواده ایمان وارد شدن
صحنه‌ها، مکان‌ها و زمان‌های متفاوت نیاز به توضیح و توصیف دارن تا برای خواننده مشخص بشه که چه اتفاقی داره می‌افته
و نکته دیگه این‌که حتما بین فواصل زمانی و مکانی داستانت از *** برای جدا کردن قسمت‌های مختلف استفاده کن
و آخرین نکته اینکه به‌نظر میاد که در متن رمانت نیم‌فاصله‌ها و فاصله‌ها چندان رعایت نشدن که بهتره حتما با ناظر رمانت صحبت کنی تا راهنماییت کنه
برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم
قلمت مانا🌹
ممونم بابت نقد سازنده‌ات عزیزم🌷

منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Jul
738
16,983
مدال‌ها
3
سلام سایه عزیزم.
عنوان رمان شما برای من خیلی جذاب بود. قلم خوبی دارید شخصیت‌پردازی‌ها از توصیفات ظاهری و پیرامونی بیشتره و خواننده بیشتر با حال و احوال شخصیت‌ها پیش میره. رمان کشمش‌های خانوادگی و روزمره‌گی هارو به خوبی در بر داره. یکم خط صافی و پیش میره روند رمان منتظر اوج داستان خوبتون هستم عزیزم.
با ارزوی موفقیت و قلمی مانا برای شما.🥀

• تایید
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,004
14,348
مدال‌ها
2
سلام سایه عزیزم.
عنوان رمان شما برای من خیلی جذاب بود. قلم خوبی دارید شخصیت‌پردازی‌ها از توصیفات ظاهری و پیرامونی بیشتره و خواننده بیشتر با حال و احوال شخصیت‌ها پیش میره. رمان کشمش‌های خانوادگی و روزمره‌گی هارو به خوبی در بر داره. یکم خط صافی و پیش میره روند رمان منتظر اوج داستان خوبتون هستم عزیزم.
با ارزوی موفقیت و قلمی مانا برای شما.🥀
ممنونم بخاطر تعریفاتت گلم نظراتتون بهم انگیزه ادامه دادن میده🌹🧡

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
693
14,985
مدال‌ها
4
وای که چه زیبا می‌نویسی
یعنی اول صبحم رو پرانرژی شروع کردم
قلم دلنشین و روونت جوری داستان این زوج رو به تصویر می‌کشه که آدم سریع جذب میشه
یه‌خورده نگارشت بی‌نظمه که اونم میشه اصلاح کرد، مثلاً علامت نگارشی به کلمه بعدش نباید بچسبه، یا چند دیالوگ توی یه خط بودن، پارت‌های اول که بعد وقت کردی تصحیحشون کن.

دیگه اینکه من با همین دو پارت کلی سوال توی ذهنم ایجاد شد و رمان به اندازه کافی ابهام و کشش داره که مخاطب رو برای خوندن ترغیب کنه
به نظرم تو یه نویسندع پرمهارتی هستی

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,004
14,348
مدال‌ها
2
مرسی از تعریفاتت عزیزم درباره علامت های نگارشی هم اینکه من تازه کار هستم‌ و زیاد با قوانین نوشتن آشنایی نداشتم ولی خب توی رمان های بعدی سعی میکنم جبران کنم...مرسی که لطف کردی و نگاه زیبات رو مهمون قلمم کردی😘

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
693
14,985
مدال‌ها
4
مرسی از تعریفاتت عزیزم درباره علامت های نگارشی هم اینکه من تازه کار هستم‌ و زیاد با قوانین نوشتن آشنایی نداشتم ولی خب توی رمان های بعدی سعی میکنم جبران کنم...مرسی که لطف کردی و نگاه زیبات رو مهمون قلمم کردی😘
بله درست میشه عزیزم، روز به روز آدمی پخته‌تر میشه
دست از کوشش و مطالعه برندار

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: saye

Kiana'

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,461
13,637
مدال‌ها
3
سلام سایه جان..
رمانتون از همون پارت های ابتدا خواننده رو جذب می‌کرد برای خوندنش..
عنوان رمان و خلاصه هم که خیلی خوب بود و بیشتر از هرچیزی باعث شد که من برای خوندن و ادامه رمانتون هیجان زده و یا اینکه کنجکاو بشم..
و درکل رمانتون خیلی خوب بودو با پایانی زیبا تموم شد..
قلمت همیشه قوی و پایدار باشه نویسنده عزیز 😍🧡
منتظر رمان های بعدیتون هستم، انشالله که پر قدرت ادامه بدی و رمان های بیشتری از شما بخونیم ؛)!

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,004
14,348
مدال‌ها
2
با انگیزه‌ای که شما عزیزان بهم‌ دادین حتما سعی میکنم‌ زودِ زود رمان بعدیم رو هم بنویسم ممنون از هما بابت همراهی صمیمانتون😘

• تایید
بالا پایین