- Dec
- 121
- 950
- مدالها
- 2
عنوان اثر: من با تو مجنون شدم
نام نویسنده: زری @AYSU
ژانر: عاشقانه، تراژدی، جنایی
ناظرها: گپ (۸)
خلاصه: خلاصه: از همان ابتدا سایهی سنگین روی سرش نشسته بود کاسهای گربود و سرشار از غم بر روی سرش شکست گویی دیگر چشم دیدن این دنیای فلاکتوار را نداشت فکر میکرد دورهی تنهایی و بیکَسیاش شروع شده است، آنکه از پشت به او خنجر میزد آشنا بود زیرا غریبه که از او چیزی نمیدانست، عاقلترینها هم یک روز از عشق مجنون میشوند. آن هم یک لیلای بیمجنون است! اما عاشقی که برای معشوقهاش، زمین را به آسمان میدوزد.
forumroman.com
لینک اثر
نام نویسنده: زری @AYSU
ژانر: عاشقانه، تراژدی، جنایی
ناظرها: گپ (۸)
خلاصه: خلاصه: از همان ابتدا سایهی سنگین روی سرش نشسته بود کاسهای گربود و سرشار از غم بر روی سرش شکست گویی دیگر چشم دیدن این دنیای فلاکتوار را نداشت فکر میکرد دورهی تنهایی و بیکَسیاش شروع شده است، آنکه از پشت به او خنجر میزد آشنا بود زیرا غریبه که از او چیزی نمیدانست، عاقلترینها هم یک روز از عشق مجنون میشوند. آن هم یک لیلای بیمجنون است! اما عاشقی که برای معشوقهاش، زمین را به آسمان میدوزد.

در حال تایپ - [من با تو مجنون شدم] اثر «زری عضو کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان اثر: من با تو مجنون شدم نام نویسنده: زری ژانر: تراژدی، عاشقانه، گپ نظارت S.O.W (8) خلاصه: از همان ابتدا سایهی سنگین روی سرش نشسته بود کاسهای گربود و سرشار از غم بر روی سرش شکست گویی دیگر چشم دیدن این دنیای فلاکتوار را نداشت فکر میکرد دورهی تنهایی و بیکَسیاش شروع شده است، آنکه از...

آخرین ویرایش توسط مدیر: