- Jun
- 13,759
- 32,198
- مدالها
- 10
عنوان: میشا دختر خون آشام |
نویسنده: محدثه فارسی |
ژانر: طنز، هیجانی، عاشقانه |
خلاصه: داستان رمان درباره ی میشا دختری که خوناشامه ، اما از شرقه و کلی فرق داره ، از جنس ایرانه و با خون و خون ریزی مخالفه ، ولی تقدیرش میشه خون خوردن و تغذیه کردن ، تو راهش دوستانش مثل خودش قربانی میشن ، بیشتر موقع ها اگه دقت کرده باشید توی رمان ها یا فیلم های غربی خوناشام هستن ، ولی من یه تصمیم گرفتم این خوناشامو به سبک ایرانی بنویسم ، شخصیت اصلی داستان ما خوناشام هستش امیدوارم خوشتون بیاد ، مثل همیشه به یاری خدا و همراهی شما دوستان میریم که شروع کنیم پس بسم ا … |
تکهای از اثر: پسره شروع کرد به حرف زدن ولی معلوم بود لهجه داره … ریکی _سلام … من ریکی فایترز هستم … اومم باعث افتخاره من بین شمام … خانوادم بخاطر کارشون مجبور به مهاجرت در ایران شدن … امیدوارم منو به عنوان دوست خودتون قبول کنید حالا منم که مثل همیشه دلقک داد زدم : من _بـــــــــزن دست قشنگـــــروشایان و رها و امیر شروع کردن دست زدن و بقیه هم باخنده شرع کردن دست زدن … منم اون وسطچهارپنج تا سوت زدم که استاد بدبخت انقدر خندیده بود که بوش تا اینجا میومد |
لینکها:![]() رمان میشا دختر خوناشام از محدثه فارسی - رمان بوکدانلود رایگان رمان میشا دختر خوناشام از محدثه فارسی نسخه کامل به صورت فایل پی دی اف PDF با لینک مستقیم
![]() |