جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی رمان میشا دختر خون آشام از محدثه فارسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب الکترونیک توسط DELVIN با نام رمان میشا دختر خون آشام از محدثه فارسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 296 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب الکترونیک
نام موضوع رمان میشا دختر خون آشام از محدثه فارسی
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,759
32,198
مدال‌ها
10
misha_dokhtare_khoon_asham-768x512.jpg
عنوان: میشا دختر خون آشام
نویسنده: محدثه فارسی
ژانر: طنز، هیجانی، عاشقانه
خلاصه:
داستان رمان درباره ی میشا دختری که خوناشامه ، اما از شرقه و کلی فرق داره ، از جنس ایرانه و با خون و خون ریزی مخالفه ، ولی تقدیرش میشه خون خوردن و تغذیه کردن ، تو راهش دوستانش مثل خودش قربانی میشن ، بیشتر موقع ها اگه دقت کرده باشید توی رمان ها یا فیلم های غربی خوناشام هستن ، ولی من یه تصمیم گرفتم این خوناشامو به سبک ایرانی بنویسم ، شخصیت اصلی داستان ما خوناشام هستش امیدوارم خوشتون بیاد ، مثل همیشه به یاری خدا و همراهی شما دوستان میریم که شروع کنیم پس بسم ا …
تکه‌ای از اثر:
پسره شروع کرد به حرف زدن ولی معلوم بود لهجه داره … ریکی _سلام … من ریکی فایترز هستم …

اومم باعث افتخاره من بین شمام … خانوادم بخاطر کارشون مجبور به مهاجرت در ایران شدن … امیدوارم منو به عنوان دوست خودتون قبول کنید

حالا منم که مثل همیشه دلقک داد زدم : من _بـــــــــزن دست قشنگـــــروشایان و رها و امیر شروع کردن دست زدن و بقیه هم باخنده شرع کردن دست زدن …

منم اون وسطچهارپنج تا سوت زدم که استاد بدبخت انقدر خندیده بود که بوش تا اینجا میومد
لینک‌ها:

بالا پایین