با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!از اثرات زیاد آتیش سوزندنه قزلوملو رفتم کیومرث!
وقت فراره...
بسی خلاقانه و متفاوت موفق باشید🌹جهت عضویت در تیم، همین حالا در تاپیک زیر اقدام فرمایید. منتظر حضورتان هستیم!🤍
![]()
فراخوان - [°جذب نیرو تیم روزنامه هفتگی°]
... به نام یزدان پاک ... ⭕تیم هفتهنامه انجمن رمان بوک بهمنظور کیفیت و فعالیت بهتر هفتهنامههای آتی قصد جذب نیرو در مقامهای زیر دارد: 📝مولف تیم روزنامه📝 🔺شرایط لازم برای اخذ رنک: _ حداقل ۲ ساعت آنلاینی در روز. _ دارا بودن از تجربه نویسندگی. _ داشتن روحیه و علاقه به کار گروهی. 🔺مزایای اخذ...forumroman.com
قربونت عزیزم خودتم خسته نباشی🤍
ممنون عزیزدل، انشاءلله🤍تنتون سلامت خانومای خلاق، انشالله تیممون پایدار!🌹
همچنین جان دلم🤍خسته نباشید❣️
ردپاهاتو پاک کن از این به بعد😂لو رفتم کیومرث!
وقت فراره...
ممنون برادر عزیز🤍بسی خلاقانه و متفاوت موفق باشید🌹
فداتشم جانم همچنین🤍به امید پیشرفت روزافزون برای شما 😍
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک