جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی روش آموزش انشا نویسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات انشاء‌نویسی توسط -پریزاد- با نام روش آموزش انشا نویسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 230 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات انشاء‌نویسی
نام موضوع روش آموزش انشا نویسی
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
آموزش انشا عملاً از کلاس سوّم ابتدایی آغاز می گردد و دانش آموزان ابتدا برای هر انشا طرح ریزی می نمایند و این طراحی در مرحله ی اوّل بطور شفاهی انجام می گیرد و بعد به صورت کتبی در می آید.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
  • ـ هدایت و راهنمایی آموزگاران محترم موجب می شود که شاگردان نظم فکری داشته و در مشاهدات خود دقیق باشند ، درست ببینند و بیندیشند ، خوب بیان کنند و با قاعده بنویسند . اوّل فکر کنند سپس با بکارگیری اصول آیین نگارش شروع به نوشتن نمایند.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
یکی از شرایط نوشتن ِ انشا ، تسلّط و مهارت یافتن در خواندن است .همان طوری که در صحبت کردن نباید از موضوع خارج شد باید در انشا نوشتن نیز نباید از موضوع خارج شد . برای تنوع در کار ممکن است،در درس انشا از بازی ، داستان گویی نیز استفاده نمود.(گردش علمی ، سیرو سیاحت، اردو،تهیه گزارش بازدید و مهمانی و …)

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
معیار انتخاب موضوع انشا:
ـ وظیفه معلّم در درجه اوّل انتخاب موضوعی مناسب {نسبت به پایه کلاس}برای انشا است . بطور کلی موضوعات انشا به ترتیب از آسان به مشکل درجه بندی می شود . ساده ترین موضوع ، انشایی است که زیاد به تفکر و تعقل نباشد

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
ـ سپس از موضوعات اخلاقی ، دینی ، تربیتی، آموزشی،امیدواری،ادبی، اجتماعی رعایت حقوق دیگران، عبور و مرور از خیابان ، ترافیک ، شهر نشینی، آپارتمان نشینی، دوستی ، همسایگی، نقش معلّم، وظایف دانش آموز، فواید گیاهان، دوستِ خوب ، کتاب و کتابخوانی، ادامه تحصیل، با سواد بودن، بی سواد ماندن،موضوعاتی که دانش آموزان با آنها درگیر هستند، مشکلات مدرسه و راهکارهای آنها، و موارداین چنینی، برایشان ملموس است و یا توصیفی از مشاهدات و امکاناتی که دیده اند و خیلی از مواردی که شماها بهتر از این ها می دانید و عمل می کنید و عمل خواهید فرمود.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
ـ میزان ساعات انشا در کلاس های پنج پایه ابتدایی در برنامه هفتگی :
اوّل(جمله سازی از کتاب بنویسیم)
سوّم (سه ساعت)
دوّم، چهارم،پنجم (دو ساعت)
به مواردی که در جمله سازی نباید نمره داده شود.
ـ نکات دستوری ، رعایت علایم آیین نگارش و کاربرد کلمات و موارد لازم بایستی قبلاً توسط معلّم محترم به دانش آموزان خود آموزش داده شده باشد و یاد آوری مجدد نیز از تاثیرات مثبت برخوردار خواهد بود.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
به مواردی که نمره داده نمی شود:
۱- اضافه کردن حروف به کلمات در جمله سازی مثال : خانه= من خانه ی سه طبقه خریدم.

من خانه خریدم.

۲- در مواردی که دانش آموز غیر معنی کلمه داده شده را بکار بگیرد.

مثال: شادی (خوشحالی)

اسم خواهر من شادی است.

۳- در مواردی که دانش آموز، مغایر بودن با ارزش های ِ ، اخلاقی ، اجتماعی ، عُرفی ، شرعی ، بنویسد.

مثال : من دزدی را دوست دارم.

او در شغل قاچاق موفّق است.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
۴- قالبی بنویسد . یعنی در تمام جملات کلیشه ای بنویسد.

مثال : من درخت را دوست دارم.

من ماشین را دوست دارم.

۵- با توجّه به بارِ (ارزش) کلمات:

مثال:من به برادرم اعتبار نکرده ام. (بار

منفی)من مادرم را دوست ندارم.)

۶- به جای کلمات داده شده معنی کلمات را بکار ببرد :

مثال: برای کلمه «آغوش» جمله بساز:

من برادر را بَغل کردم .

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
۷- عدم تطابق فعل و فاعل :

مثال: سارا و دارا به بازار رفت(رفتند).

۸- اگر جمله واقعیت نداشته باشد.

مثال : من ماشین هستم .

۹-عامیانه بنویسد: ( تاکید بر کتابت و رسم الخط و با زبان رسمی کشور با توجه به متمرکز بودن آموزشی بسیار مهم است).

مثال : دیروز بابامو دیدم.

۱۰- تغییر جای فاعل و فعل :

مثال:پریروز رفتم به مسافرت

۱۱-حرف اضافه را درست بکار بَرَد.

مثال:امین و آزاده با خانه آمدند.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
۱۲- غلط املایی{در هر درس مهم است}نداشته باشد، نمره نمی برد.

مثال: مسافرت با هواپیما راهت است.

((تاکید مهم)) علائم نقطه گذاری در آیین نگارش باید رعایت شود ، جا به جا بودن غلط محسوب می گردد.

مثال: آزاده ! از مدرسه آمد:

بالا پایین