جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی روش شخصیت بخشی در دلنوشته

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش‌های ادبی توسط پژواک خاموشی با نام روش شخصیت بخشی در دلنوشته ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 112 بازدید, 5 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش‌های ادبی
نام موضوع روش شخصیت بخشی در دلنوشته
نویسنده موضوع پژواک خاموشی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط پژواک خاموشی
موضوع نویسنده
ناظر ادبیات
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Jul
1,042
11,333
مدال‌ها
2
برای اینکه دل‌نوشته‌های شما زنده‌تر و متمایزتر شوند، می‌توانید از تکنیک‌های زیر استفاده کنید. این تکنیک‌ها به شما کمک می‌کنند تا صدای منحصر به فرد خودتان را در متن تقویت کنید:

موضوع نویسنده
ناظر ادبیات
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Jul
1,042
11,333
مدال‌ها
2
تمرکز بر «صدا» (Voice) و لحن (Tone)
صدای نویسنده، امضای شماست. این صدای شماست که خواننده را جذب می‌کند.

صداقت مطلق: دل‌نوشته‌ها محلی برای تظاهر نیستند. هرچه بیشتر خود واقعی‌تان باشید (حتی اگر آسیب‌پذیر باشید)، متن قوی‌تر می‌شود. اگر احساس خشم می‌کنید، اجازه دهید آن خشم با کلماتی دقیق در متن شما جاری شود، نه با غُر زدن.
انتخاب لحن: تصمیم بگیرید دل‌نوشته در چه لحنی باشد؟

موضوع نویسنده
ناظر ادبیات
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Jul
1,042
11,333
مدال‌ها
2
تأمل‌برانگیز و فلسفی: استفاده از سوالات عمیق و استعاره‌های بزرگ.
طنزآمیز و کنایه‌آمیز: استفاده از شوخی‌های کوچک و مشاهدات غیرمنتظره.
نوستالژیک و گرم: استفاده از جزئیات حسی (بو، صدا، بافت).
جمله‌بندی منحصر به فرد: آیا جملات کوتاه و کوبنده دوست دارید، یا جملات بلند و آهنگین؟ سبک جمله‌بندی خود را کشف و تقویت کنید.

موضوع نویسنده
ناظر ادبیات
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Jul
1,042
11,333
مدال‌ها
2
استفاده از جزئیات حسی (Sensory Details)
شخصیت در جزئیات کوچک زندگی روزمره نهفته است. به جای گفتن «دلم گرفته بود»، یک صحنه بسازید:

به جای: «بیرون باران می‌بارید و من غمگین بودم.»
بگویید: «صدای قطرات سرد باران که با ریتمی نامنظم به شیشه پنجره می‌کوبید، تنها صدایی بود که سکوت سنگین اتاق را می‌شکست. بوی خاک خیسیده از پشت پنجره، طعم کهنگی خاطراتم را در گلویم زنده می‌کرد.»

موضوع نویسنده
ناظر ادبیات
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Jul
1,042
11,333
مدال‌ها
2
درون‌نگری فعال (Active Introspection)
شخصیت‌بخشی به دل‌نوشته یعنی جستجو برای «چرا؟» و «چه می‌شود اگر؟»

فراتر از رویداد: اگر موضوعی در مورد یک دوست است، فقط ننویسید که او چه کرد. بنویسید که چگونه رفتار او باعث شد شما خودتان را در آینه ببینید.
تضادها (Contradictions): قوی‌ترین شخصیت‌ها پر از تضادند. اعتراف کنید که از چیزی همزمان هم می‌ترسید و هم آن را می‌خواهید. این پیچیدگی، شخصیت شما را واقعی می‌کند.

موضوع نویسنده
ناظر ادبیات
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Jul
1,042
11,333
مدال‌ها
2
استعاره‌ها و تشبیهات شخصی
از استعاره‌های کلیشه‌ای دوری کنید. استعاره‌ای بسازید که فقط شما بتوانید آن را به کار ببرید.

به جای: «زمان مثل رودخانه می‌گذرد.»
بگویید: «زمان برای من مثل یک پازل ناقص است که قطعاتش همیشه زیر مبل‌ها گم می‌شوند.»

بالا پایین