جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری رونالدو: منچستریونایتد برای بازسازی نیاز به زمان دارد.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط Sanai_paiiz با نام رونالدو: منچستریونایتد برای بازسازی نیاز به زمان دارد. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 98 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع رونالدو: منچستریونایتد برای بازسازی نیاز به زمان دارد.
نویسنده موضوع Sanai_paiiz
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Sanai_paiiz
موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,659
10,864
مدال‌ها
6
مهاجم پرتغالی النصر درباره وضعیت فعلی منچستریونایتد صحبت و توصیه‌هایی به مدیران این باشگاه کرد.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,659
10,864
مدال‌ها
6
به گزارش خبرگزاری تسنیم، کریستیانو رونالدو که بین سال‌های 2003 تا 2009 در عضویت منچستریونایتد بود و با ستاره شدن در این تیم به جهان فوتبال معرفی شد، در گفت‌وگو با ریو فردیناند در کانال «یوتیوب» خود، درباره بازگشتش به این تیم در سال 2021 که تنها 18 ماه به طول انجامید، گفت: وقتی به منچستریونایتد بازگشتم، خیلی خوشحال بودم. در آن مقطع هم یکی از برترین گلزنان بودم. من کارهای فوق‌العاده‌ای در این باشگاه انجام دادم. فصل اولم در بازگشت به منچستریونایتد که در آن مقطع 37 ساله بودم، سومین گلزن برتر لیگ برتر انگلیس بودم. در همان فصل در تمامی بازی‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا برای منچستریونایتد گلزنی کردم و در لیگ هم 17 یا 18 گل زدم که به نظر فوق‌العاده کار کردم.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,659
10,864
مدال‌ها
6
وی همچنین درباره سرمربی هلندی شیاطین سرخ که این روزها انتقاداتی به وی بابت شروع نه‌چندان خوب تیمش در فصل جاری مطرح است، اظهار داشت: به عنوان سرمربی منچستریونایتد، شما نمی‌توانید بگویید که برای بردن لیگ برتر یا لیگ قهرمانان اروپا نمی‌جنگید، بلکه باید بگویید که ممکن است ما پتانسیل انجام این کار را نداشته باشیم، اما تلاش‌مان را خواهیم کرد. به عنوان سرمربی من‌یونایتد باید تلاش‌تان را کنید.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,659
10,864
مدال‌ها
6
برنده پنج توپ طلا تصریح کرد: اگر تن‌هاخ به توصیه‌های رود فن‌نیستلروی گوش دهد، ممکن است که او بتواند به بهتر شدن اوضاع کمک کند. فن‌نیستلروی باشگاه را به خوبی می‌شناسد و باشگاه باید به توصیه کسانی که در این باشگاه بوده‌اند، گوش فرا دهد از جمله ریو فردیناند، روی کین، پل اسکولز، گری نویل و سِرالکس فرگوسن. شما بدون دانش نمی‌توانید باشگاه را از نو بسازید.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,659
10,864
مدال‌ها
6
فوق‌ستاره پیشین منچستریونایتد تصریح کرد: من‌یونایتد برای بازسازی نیاز به زمان دارد چون هنوز هم یکی از بهترین باشگاه‌های جهان است اما آنها نیاز به تغییر دارند. آنها متوجه این موضوع شده‌اند و ایجاد تغییرات تنها راه بازسازی باشگاه است. به همین دلیل شروع به ایجاد تغییراتی در باشگاه، ساختار باشگاه، ریاست، زیرساخت‌ها و موارد دیگر کرده‌اند.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,659
10,864
مدال‌ها
6
رونالدوی 39 ساله که در مجموع دو دوره حضورش در منچستریونایتد در 346 بازی آمار 145 گل‌زده و 64 پاس‌گل را از خود برجای گذاشت و با این تیم 9 قهرمانی در رقابت‌های مختلف را تجربه کرد، در پایان خاطرنشان کرد: مالکان باشگاه در حال سرمایه‌گذاری روی زمین تمرین تیم (کرینگتون) هستند و من از این بابت خوشحالم چون چیزهایی در این باشگاه در حال تغییر است.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
4

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه