جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ریما رامین فر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط Hilda; با نام ریما رامین فر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 590 بازدید, 17 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع ریما رامین فر
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10
بیوگرافی ریما رامین‌ فر و همسرش

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

بیوگرافی ریما رامین‌ فر و همسرش​

ریما رامین فر متولد 5 فروردین 1349 در تهران، بازیگر است

فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته کارگردانی تئاتر می باشد که دیپلم گرافیک هم دارد و از بازی در تئاتر کار خود را شروع کرد و حالا در تلویزیون می درخشد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

کودکی خجالتی​

در دوران كودكی‌ بسیار خجالتی بودم به همین خاطر هیچ كس حتی به ذهنش خطور نمی‌ كرد كه من روزی از دنیای بازیگری سر در بیاورم

پدرش ابوالحسن رامین فر اصالتا اصفهانی و کارخانه دار است

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

مهاجرت به آلمان​

سال 1367 در 18 سالگی دیپلم گرافیک گرفت سپس سال 68 برای ادامه تحصیل راهی آلمان شد اما در نهایت به ایران برگشت و در دانشگاه آزاد ادامه تحصیل داد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

کلاس سمندریان​

با حضور در كلاس‌ های استاد سمندریان و توضیحات ایشان در مورد علم بازیگری، نگاهم به دنیای بازیگری تغییر كرد البته هنوز هم رگه‌ هایی از خجالت در من وجود دارد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

از نوشتن تا تئاتر​

از سال 75 که 26 ساله بود با نمایش شب بخیر مادر اولین تجربه بازیگری خود را در تئاتر بدست آورد تا اینکه وارد نوشتن فیلمنامه برای تئاتر هم شد

نمایشنامه پس تا فردای او در جشنواره تئاتر فجر جایزه سوم نمایشنامه نویسی را گرفت، سپس بعد از آن به کارگردانی نیز ورود کرد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

جلوی دوربین​

در سال 1380 وقتی 31 ساله با فیلم نان، عشق و موتور 1000 جلوی دوربین رفت سپس سال 1382 با سریال من یک مستاجرم بازی در قاب تلویزیون را نیز تجربه کرد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

شهرت با پایتخت​

دومین تجربه بازیگری اش در تلویزیون با سریال پایتخت شبکه یک در نوروز 1390 شروع شد که نقش هما همسر نقی معمولی را ایفا می کرد

همین نقش او را به اوج شهرت و دیده شدن رساند

بالا پایین