جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [زادگاه] از مجموعه‌ی سایه‌نشین اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط 𝗧𝗪𝗗 با نام [زادگاه] از مجموعه‌ی سایه‌نشین اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 426 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [زادگاه] از مجموعه‌ی سایه‌نشین اثر Eyvin A کاربر انجمن رمان بوک
نویسنده موضوع 𝗧𝗪𝗗
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

𝗧𝗪𝗗

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
66
685
مدال‌ها
2
"جلد اوّل مجموعه‌ی سایه نشین"
نام رمان: زادگاه.
ژانر: ترسناک، تراژدی.
به قلم: اِیوین الف.
لحن: معیار.
دفتر خاک‌خورده‌ای پیدا شد. دست نوشته‌هایی لرزان از فرد درمانده‌ای در آن به چشم می‌خورد. در صفحات کهنه‌ی آن دفتر که کمی از جلد روی آن تغییر رنگ یافته بود، جملات ساده‌ای کنار یک‌دیگر قرار گرفته؛ امّا هیچ‌کَس متوجّه هراس پشت همین چند جمله نشد:
«من آن قاب را در دست گرفتم و با چیزی که دیدم، پا در این‌جایی که الآن هستم گذاشتم؛ زادگاهم!»

نقدی؟ نظری؟

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,660
مدال‌ها
7
سلام به دوست عزیزم
قلم فوق‌العاده‌ات رو تحسین می‌کنم. روند داستان خیلی خوب داره پیش میره.
تنها نکته‌ای که به ذهنم میرسه پاراگراف بندیه
به نظرم تنها ایرادی که میشه گرفت همینه
بهتره اصول پاراگراف بندی رو هم رعایت کنی چون وقتی جملات پشت سر هم قرار می‌گیرن ناخودآگاه خواننده خسته میشه اما با مجزا کردن اون‌ها و پاراگراف بندی این مشکل برطرف میشه
موفق باشی دوست عزیزم

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,094
مدال‌ها
7
سلام دوست عزیز امیدوارم کمکی کرده باشم. شروع رمانتتون به نسبت خوب بود و کنجکاوی خواننده رو برمی‌انگیخت و انگیزه و ایدتون برام جالب اومد و همین باعث می‌شد که بخوام رمان رو دنبال کنم اما توصیفاتتون کم بود مثلاً منظورم مکان و شخصیت‌هاست بهتره یکم توصیفاتتون رو رنگ و آب بیشتری بدین تا تجسم اون مکان و اشخاص برای خواننده قابل فهم‌تر باشه و همچنین توی پارت‌ها مونولوگ‌هاتون بیشتر از دیالوگ‌هاست و یکم خواننده رو خسته می‌کنه و در آخر پاراگراف بندیتون. قلم خوبی دارین و لذت بردم و منتظر ادامه رمانتون هستم موفق باشین.

موضوع نویسنده

𝗧𝗪𝗗

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
66
685
مدال‌ها
2
سلام دوست عزیز امیدوارم کمکی کرده باشم. شروع رمانتتون به نسبت خوب بود و کنجکاوی خواننده رو برمی‌انگیخت و انگیزه و ایدتون برام جالب اومد و همین باعث می‌شد که بخوام رمان رو دنبال کنم اما توصیفاتتون کم بود مثلاً منظورم مکان و شخصیت‌هاست بهتره یکم توصیفاتتون رو رنگ و آب بیشتری بدین تا تجسم اون مکان و اشخاص برای خواننده قابل فهم‌تر باشه و همچنین توی پارت‌ها مونولوگ‌هاتون بیشتر از دیالوگ‌هاست و یکم خواننده رو خسته می‌کنه و در آخر پاراگراف بندیتون. قلم خوبی دارین و لذت بردم و منتظر ادامه رمانتون هستم موفق باشین.
ممنون از هر جفتتون بابت نقد.
در مورد کم بودن بعضی توصیفات متأسفانه دست و بال خودم بسته‌اس؛ چون اگه شرایط یزدان رو در نظر بگیریم، به‌خاطر اوضاع بدی که داره نمی‌تونه بیاد روی فضا و رنگ خاطراتش، یا حتّی مکالماتی که قبلاً داشته زیاد فوکوس کنه و اون‌ها رو بنویسه؛ چون اکثراً رو یادش نمیاد و منطقیش اینه. خودم رو جای اون قرار دادم و نوشتم. نمی‌دونم منظور رو رسوندم یا نه؛ ولی به هر حال کیف کردم از نظراتتون؛ حتماً ویرایشی در آخر بر طبق نقدهاتون انجام میدم.

آخرین ویرایش:

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
سلام بر نویسنده‌ی عزیز❤️

بنده به عنوان خواننده هنوز اوایل داستانم، اما از همین‌جا می‌تونم بگم که قلم بسیار روان و پر قدرتی در خلق اثر دارید.

به خوبی آواها و مکان رمان رو به قلم کشیدی و شخصیت پردازی خیلی خوبی رو خلق کردی.

امیدوارم روز به روز به کیفیت قلمت افزوده بشه.
موفق باشی🌹💜

بالا پایین