جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

متن آهنگ زشته واسه یه دختر اکس بند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دانلود موسیقی توسط Mahi.otred با نام زشته واسه یه دختر اکس بند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 296 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته دانلود موسیقی
نام موضوع زشته واسه یه دختر اکس بند
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
زشته واسه یه دختر یهو جلو جمع داد بزنه عاشقتم می شه شماره بدم آخه دیگه گذشته آب سرم تو چشات چی داری لا مصب که اینجوری بهش وابسته ام چرا حرف نمی زنی باهام اصلا زشته واسه یه دختر ولی من غرورمو شکستم
بگو توام دلت واسه این رابطه پایه ست میگن دلا رو می بری بعد میشکونی شایعه ست این آقا توو دل بردنو دلبری خیلی نابغه ست یه دختر انقد عاشق بشه بد نیس حاجی فاجعه ست
بیا تا تو رو دارم سحرو تینا و مینا و بگو میخوام چیکار آها واسه تو سیگار و کنار گذاشتم و جاشم دستم گیتار هی میزنم می خونم کیوت و دیوونم هه مستم زیاد همیشه پایه می همه میگن شما دو تا خل چقدر بهم میاین
حرفای مردم و قشنگم ولش حسودن می زنن رابطه رو چشم اینا پی اینن آتو بگیرن چشم ندارن من و با تو ببینن هر کی اومد جلو گفتم مریدم عاشقشم درگیر شدیدم تولدشم رفتم واسش کش دادم و یه بنز خریدم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
زشته واسه یه دختر انقدر به یکی زنگ بزنه تقصیره من نیس دلم انقدر واست پر میزنه سگ تو چشمات میگیره آدم و حالا بگذریم از خندیدنت این دختر اگه ترکش کنی به سیم آخر میزنه
وای سریع بغلم کن توو سرما پیشم بمون هر روز و هر ماه در قلب من بازه بفرما
بگو توئم دلت واسه این رابطه پایه است میگن دلا رو میبری بعد میشکونی شایعه است این آقا تو دل بردن و دلبری خیلی نابغه است یه دختر انقد عاشق بشه بد نیست حاجی فاجعه است
بگو توئم دلت واسه این رابطه پایه است میگن دلا رو میبری بعد میشکونی شایعه است این آقا تو دل بردن و دلبری خیلی نابغه است یه دختر انقد عاشق بشه بد نیست حاجی فاجعه است

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین